Robotics Strategy Forum 2019 - Роботиката през погледа на бизнеса, образованието и държавата

Robotics Strategy Forum 2019 е първият специализиран форум по роботика и автоматизация у нас, който цели да събере всички заинтересовани страни и да изгради цялостна стратегия за робо сектора в България. Събитието ще отвори врати на 22 октомври в партньорство с най-голямото международно изложение в България за машини и технологии в металообработката Machtech&Innotech Expo. Негов домакин е Интер Експо Център.

МachTech&InnoTech Expo 2019 вдъхнови  ученици от ТУЕС

На изключителен интерес от студенти и ученици се радва MachTech&InnoTech Expo.  Всеки ден групи от ученици посещаваха изложението за автоматизация, роботика,3D проектиране и моделиране, което се проведе от 15 до 18 април в Интер Експо Център.

Системата за управление на инструменти Hanwha

От 15 до 18 април международно изложение MachTech&InnoTech ще бъде платформата, на която ще бъдат демонстрирани възможностите на системата за управление на инструменти Hanwha. Тази възможност ще бъде предоставена от компания Атон МИ.

Съвременното заваръчно оборудване на ESAB и SELCO, представено от Каммартон България

На тазгодишното издание на MachTech&InnoTech Каммартон България ще покаже част от най-иновативните технологии за заваряване, металообработване, роботизация и механизация на процесите и свързаното с тях оборудване.

Качествена поддръжка на индустриалните машини – с услугите на PLC MERKEZİ

Всяка година MachTech&InnoTech Expo се превръща както в платформа за представяне на технологии от последно поколение, така и в професионалната зона, в която се демонстрират най-новите решения и технологии за поддръжката на индустриалните машини. Това е и сферата, в която са специализирани услугите на PLC MERKEZİ.

Модерни технологии в услуга на заваряването

11-ото издание на MachTech&InnoTech ще бъде мястото, на което професионалистите ще научат за разнообразни новости в процесите на заваряването. От 15 до 18 април специалистите от компания Байер-БГ, в в зала 3, щанд D5, ще дават подробна информация на всички интересуващи се.

Студено огъване на тръби – с машини от последно поколение

Внедряването на машини от последно поколение е с основно значение за положителните трендове в развитието на всеки индустриален сектор. От 15 до 18 април, по време на изложение MachTech&InnoTech Expo 2019, тайванската YLM Tube Bender ще представи своята дейност, свързана със студеното огъване на тръби.

Лазерните технологии от Байер-БГ

С все по-разрастващо се приложение и с увеличаващо се значение за индустрията. Описанието се отнася за съвременните лазерни технологии. Те ще бъдат сред акцентите в представянето на Байер-БГ.

Хидравличните ножици KAJMAN представят своите възможности

От 15 до 18 април, в рамките на MachTech&InnoTech Expo 2019, присъстващите от България и чужбина ще се запознаят с възможностите на хидравличните ножици KAJMAN. Иновативната машина ще бъде представена от компания MISTRA.

СОЛТЕХ - посланик на Индустрия 4.0 в България 

СОЛТЕХ предоставя комплексни технологични решения в сферата на индустриалното оборудване, софтуерните услуги и автоматизацията. От 15 до 18 април компанията се включва с пълния си капацитет в 11-ото издание на международното изложение MachTech&InnoTech Expo.

Експертизата в йонното азотиране на ЙОНИТЕХ

ЙОНИТЕХ е семейна компания, утвърдила се на световния пазар като производител на вакуумни камери за плазмено (йонно) азотиране. Машините и продуктите на компанията са с високото качество и контрол по време на обработка, обширен know-how, прилаган за постигането на най-добрите възможни резултати.

Компоненти за индустрията, изработени от ΖΕΝΙTH – CHRISTOS DIMITRAKOPOULOS & CO.

Зала 1, щанд D7. Това ще бъде мястото, на което компания ΖΕΝΙTH – CHRISTOS DIMITRAKOPOULOS & CO. Ще представи на професионалната публика своите продуктови предложения. Фирмата е специализирана в производството на висококачествени метални компоненти.

Универсалната машина за отстраняване на шлаки на LISSMAC, представена от Aramet

АРАМЕТ заедно с LISSMAC утвърждава стандарти за представяне на иноватични технологични решения за отстраняване на шлаки, премахване на заусенъци и заобляне на ръбове на детайли след газокислородно, плазмено, лазерно рязанe и щанцоване. По традиция те ще бъдат представени пред посетителите на MachTech&InnoTech 2019 от 15 до 18 април в Интер Експо Център.