Поздравителен адрес от министъра на икономиката Кирил Петков, по случай откриването на изложение MACHTECH & INNOTECH EXPO

„Българската икономика има нужда от такива изложения, за да се свържат възможностите на цифрови технологии с реалното производство и да се подпомогне износът и създаването на по-висока добавена стойност“, отчита Кирил Петков

Стартира MachTech&InnoTech

На живо, върху 12 000 кв.м площ, при еднопосочно движение и минимална дистанция 1.5 м между посетителите, форумът събира изложители и посетители от България и чужбина

Богато разнообразие от смазочно-охлаждащи течности за индустрията ни представя DTL TRADE

Богато портфолио от смазочно-охлаждащи течности с различни характеристики, предстазначени за машини от различни индустриални сфери. Такава ще бъде атмосферата на щанда на DTL TRADE от 14 до 17 септември на изложение MachTech&InnoTech.

Струговият център швейцарски тип – Jinn Fa JLS-32RBY

Броени дни остават до началото на MachTech&InnoTech 2021. Толкова време ни дели и от срещата с професионалистите от Видьо Димитров Флуид Пауър, които през тази година поставят акцент върху струговиян автомат с ЦПУ Jinn Fa JSL-32RBY.

Възможностите на 3D принтерите ни демонстрира Maketechnics

Безспорно 3D принтирането през последното десетилетие се превърна в неразделна част от съвременното индустриално производство. Това ни доказва и все по-големият брой на експонатите от този тип, които компаниите-изложители на MachTech&InnoTech представят. В следващите редове ще Ви запознаем с две машини, които новаторите от компания Maketechnics ще ни представят от 14 до 17 септември в Интер Експо Център.

Прецизните стругове, които РАИС ще ни предложи

За поредна година РАИС се включва в MachTech&InnoTech. Сега отново с пълния си професионализъм, специалистите от компанията ще ни запознаят в детайли с възможностите на най-новите си индустриални машини, сред които са прецизните стругове T250 RAIS и CINCON L20.

Интелигентна програма за палетизиране оптимизира работата на индустриалните роботи

Оптимизирането на работните процеси е първостепенно за съвременната индустрия. В етапа на все по-масовите автоматизация и роботизация, основен „двигател“ на този процес е интегрирането на най-добрите софтуери.

Металорежещи операции с вертикален обработващ център М550 РАИС

Най-новото и иновативното от света на производството на CNC машини, инструменти и оборудване и през тази година ни представя компания РАИС. Сред водещите експонати на производителя, внедряващ иновативните и водещите технологии, е вертикалният обработващ център М550 РАИС.

Когато машината съчетава висок работен капацитет с компактни размери, успехът е налице

Отстраняването на заусенъци и заоблянето на ъгли са дейности, пряко свързани с много от сферите в промишления сектор. За оптимален краен ефект и удобство на работа, BRENS представя машината BooB 400 4D.

AB Vision рационализира машинното обучение

Лесен за интеграция, лесен за работа и с широка функционалност. Всички тези думи се отнасят за AB Vision:Machine Vision Software, с който широката публика ще се запознае след броени дни.

Обезмасляване и почистване на детайли с Ecoclean Minio 85C

В много браншове компаниите често са изправени пред мащабни промени, които засягат и почистването на компоненти. Често това се налага от нарастващи изисквания към чистотата на компонентите, нови производствени технологии, промени в процеса или в материала, по-малки размери на партиди – стигащи до 1 брой, регулаторни промени, дигитализация и по-строги цели за енергийна ефективност и опазване на околната среда.