Иновативните лазерните технологии – задължителният елемент в съвременната промишленост

Близо два месеца остават до началото на изложение MachTech&InnoTech. Точно толкова време ни дели и от срещата с професионалистите от фирма TRUMPF. Сред акцентите в представянето си през тази година, от 14 до 17 септември, компанията поставя лазерните технологии.

Нови електроерозийни машини ROBOCUT α-CiC на FANUC с модернизирана конструкция и по-интуитивна работа

Новата серия машини за нишкова електроерозийна обработка (EDM) ROBOCUT α-CiC на FANUC се отличава с по-голяма надеждност, бързина и прецизност от предшестващите я модели, съобщават от компанията. Подобренията в ROBOCUT α-CiC включват напълно нова конструкция, компенсация на грешката в стъпката по цялата работна повърхност, драстично опростено позициониране при отрязване на конусовидни детайли и подсилена маса.

Държавата подкрепя българските компании при участие в международни изложения

Предстоящите издания на изложения БУЛМЕДИКА и БУЛДЕНТАЛ,  АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА, СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ и MACHTECH & INNOTECH EXPO, са включени в новата “Индикативна програма за организиране на национални участия в международни панаири, изложения и конференции в страната и чужбина през 2019 – 2021г.“

Изложение MachTech&InnoTech ще се проведе през месец април 2021 г.

С оглед извънредната в световен мащаб и страната ни ситуация във връзка с разпространението на коронавирус COVID-19 и съобразно издадените разпореждания от българските институции, въвеждащи съответните рестрикции, бихме искали да Ви уведомим, че изданието на изложение MachTech&InnoTech през 2020 г. се отлага за месец април 2021 г.

FLENDER увеличава въртящия момент на съединителите N-Arpex

Съединителите N-Arpex на FLENDER вече покриват диаметри до 988 mm и въртящ момент до 2 000 000 Nm. Компактният дизайн и подобреният капацитет на отворите позволяват намаляване на размерите на съединителите.

Най-новото поколение малки и компактни табла AX/KX – на MachTech&InnoTech 2020

Те са от иновативни материали, компактни са и едновременно с това осигуряват повече място. Това кратко описание можем да дадем на най-новото поколение малки и компактни табла AX/KX, които компания Ритал ще представи на MachTech&InnoTech 2020.

Най-новият модел ЦПУ система 0i-F Plus – с повече възможности и по-лесен за употреба

Повече възможности, нов потребителски интерфейс и различни функции за персонализиране. Всичко това е внедрено в най-новият модел ЦПУ система 0i-F Plus на FANUC, която ще бъде представена от 9 до 12 юни.

Машината за фибер-лазерно рязане NUKON ECO S-line 315 2kW

От 9 до 12 юни посетителите на MachTech&InnoTech ще могат да се запознаят с качествата на машината за фибер-лазерно рязане NUKON ECO S-line 315 2kW. Представена от НУКОН БЪЛГАРИЯ, тя ще бъде сред акцентите във фирменото представяне.