OTRIX

Bulgaria 5300 Gabrovo, 1 Ekzarh Yosif str.
2
A 10

Отрикс ЕООД, гр. Габрово е инженерингова компания, специализираща се в доставката на  висококачествени, съвременни инструменти на водещи световни производители, лидери в областта си. Фирмата осъществява дейност по доставка на пълният спектър на металорежещи инструменти и окомплектовка за металообработващи машини.

Отрикс ЕООД, гр. Габрово е представител на едни от най-реномираните в световен план производители на металорежещи инструменти:  ZCC CUTTING TOOLS и YG- 1 и окомплектовка за металообработващи машини KINTEK.

 Отрикс ЕООД се стреми в установяване на здрави, дългосрочни връзки с потребителите на предлаганата от нас продукция. За дългият период от време на работата ни, сформирахме надеждни делови контакти с производители на металорежещи инструменти, което от своя страна ни позволява да доставяме на нашите партньори огромен асортимент от инструменти и окомплектовка (практически пълен спектър). Организираната схема на логистика предполага доставка на изделията в екстремни срокове (в рамките на 1-2 дни).

        Отрикс ЕООД, гр. Габрово, има честта да представя официално  на българския пазар, инструменти и окомплектовка на следните производители:

ZCC-Cutting Tools – Europe - пълна гама твърдосплавни инструменти: сменяеми твърдосплавни пластини за струговане, фрезоване, отрязване, профилиране, пробиване, както и държачи, фрезови глави за тях, твърдосплавни фрези, твърдосплавни свредла, твърдосплавни райбери, твърдосплавни метчици, системи за разстъргване на отвори (разстъргващи глави), основни държачи и окомплектовка.

Компанията Z Cemented Carbide Cutting Tools Co., Ltd,

(съкратено ZCC-CT), е част от семейството на ZCC Group. Днес ZCC-CT e един от основните лидери в световен план в производството на твърдосплавни инструменти. ZCC Group вече повече от 70 години произвежда твърди сплави и изделия от тях. За ZCC Group работят повече от 6000 сътрудника по целият свят. Корпорацията ZCC Group включва в себе си 4 производствени предприятия и 7 холдингови компании. Към днешна дата това е един от най-крупните в световен план център за производство и научни разработки в областта на твърдосплавните инструменти.

От 2010г. насам, инструментите произвеждани от ZCC-CT, официално са представени и в България от фирма ОТРИКС ЕООД - Габрово - официален дистрибутор на фирмата ZCC-CT в България.

Действайки в ролята на инженерингова компания, ОТРИКС ЕООД има привилегията и възможността да предостави на своите партньори металорежещи и всички видове високо качествени твърдосплавни инструменти, производство на ZCC-CT.

- YG-1 EUROPE - огромна номенклатура осеви и резбонарезни твърдосплавни и HSS-E инструменти (свредла, метчици, фрези, райбери, зенкери, ротофрези). YG-1 предлага и сменяеми твърдосплавни пластини, държачи и фрезови глави за тях, както и оборудване за металообработващи машини.

Един от най-големите корейски производители на металорежещи инструменти YG-1 Tool Co.,

започва дейността си през 1981г. и днес заема пето място в света в областта на производството на фрези и фрезови инструменти. В продължение на 40 години YG-1 се развива и усъвършенства в силните за нея области - производството на фрези (твърдосплавни фрези, HSS и HSS-E фрези, разнообразие от свредла и метчици – твърдосплавни и HSS-E). През последните години YG-1 утвърди на пазара своя разработка от твърдосплавни пластини, държачи, фрезови глави и окомплектовка.

        От 2013г. YG-1 Tool Co. Е официално представена в България от инженеринговата компания ОТРИКС ЕООД - гр.Габрово.

 

- KINTEKItaly - окомплектовка за металорежещи машини (неповторимо качество, огромен избор, изработка на нестандартно оборудване в кратки срокове).

Нашите специалисти винаги са готови да Ви окажат съдействие по избора на металорежещите инструменти и усъвършенстването на технологичните процеси.

Отрикс ЕООД, гр. Габрово е сертифицирана по ISO 9001-2008

Повишаване на производителността, минимизация на инструменталните разходи, бързина и сигурност на доставките – всичко това ние гарантираме на нашите партньори.

 

 

Contact

+359 66 882 882
+359 888 988 089
+359 66 882 882
otrix10@gmail.com
www.otrix.com

Features

MachTech 2022
MachTech 2022
MachTech 2022