EUROMARKET TOOLS

Bulgaria 1532, Sofia, Kazichene, 454 Okolovrasten Pat Str.
2
A 5

Euromarket Tools е част от Евромаркет Груп и предлага на българския пазар изключително голямо разнообразие от висококачествени и иновативни продукти на световни производители като Indeva, BOSCH Professional, Gedore, Cembre, Sumake, Fami и други.

На изложението MachTech&InnoTech 2022 Euromarket Tools ще представи:

Иновативните индустриални манипулатори и Lean System Indeva - световен лидер в проектирането и производството на модерни решения за автоматизация на индустрията. Използването на Indeva позволява постоянна производителност за цялата работна смяна и увеличаване на общата производителност.

Електрически, пневматични и акумулаторни инструменти за асемблиране от Sumake – за отлична ефективност чрез увеличаване на резултатите и намаляване на себестойността на всяка операция.

Индустриално обзавеждане от Fami - Едно от основните предимства на продуктите на Fami е възможността за цялостно моделиране и конфигуриране спрямо индивидуалните изисквания. Получавате гарантирано качество на дейностите по поддръжка, ремонт, операции по асемблиране и обслужване на производствени машини чрез внедряване на ергономични и надеждни решения за съхранение и вътрешно заводско транспортиране.

С нетърпение ви очакваме на щанд A5 в зала 2 по време на MachTech&InnoTech 2022 .

 

Contact

+359 2 97 67 100
+359 /2/ 97 67 111
office@euromarket.bg
www.euromarket.bg

Features