PRINTME - 3D

Bulgaria Gr: Kazanlak Ul. Penjo Chernoolu 5
3
D 5

Започнахме дейност 2019 година, за това време успяхме да станем представители на три от водещите компании на пазара, за което сме много горди. 

 

Занимаваме се с 3Д Моделиране , 3Д Принтиране, 3Д сканиране и продажба на 3Д Принтери.

 

Фирмите, които дистрибутираме и ще представим на изложението са: 3D Ceram, Leapfrog, BCN3D 

 

3D Ceram е една от най-големите фирми на пазара, които произвеждат керамични 3Д принтери, също така предлагаме и принтиране с керамика, за тези които не искат да си купят принтер, а просто да използват услугата.  Холандската фирма  Leapfrog предлага един от най-големите принтери на височина на пазара 2.90м, а настолният, който предлагаме е BoltPro, този принтер има две дюзи, които позволяват извършване на двойно повече работа, с високо качество на работа и прецизност. Вътре в принтера има камера, което позволява да наблюдавате процеса от вашия мобилен телефон или компютър. BCN3D е Испанска компания. Принтерите, на BCN3D,  които предлагаме са отново с две дюзи, имат хепа филтър, което пък от своя страна предпазва както този, който използва принтера, така и околната среда. Всички принтери, които предлагаме са с отворена система за филантенти (материали). Като услуги предлагаме DLP принтиране, (принтиране със смола), SLA (принтиране с керамика) и  FDM (принтиране с пластмаса)

 

Ако има още нещо, с което мога да ви бъда полезна ми кажете. Изпращам в прикачен файл логото на фирмата. 

Искам само да попитам тъй като ми е много трудно да се свържа с проектантката на изложението вече два месеца и пиша е-мейли и се обаждам и все ми казва, че ще ми върне обаждане но така и не е е обадила до този момент. Бихте ли могли да ми помогнете по този въпрос за да знаем какво трябва да подготвим от наша страна. 

Contact

+359 88 64 303 74 ;+359886430375
office@printme-3d.com
www.printme3d.com

Features

MachTech 2020
MachTech 2020
MachTech 2020