Периодът 14-17 септември - ключов за сектора на машините и технологиите в металообработката

„В разгара на кампанията на изложение MachTech&InnoTech 2021 сме“, коментират организаторите

Индустриалните технологии и металообработката са основен елемент във всяка икономика. За постигане на максимални резултати, секторът се нуждае от професионалната си платформа за обмен на опит, бизнес контакти и иновации. През последното десетилетие в такава се превърна MachTech&InnoTech – изложението, което браншът очаква с голям интерес.

Ключовото изложение, посветено на индустриалните технологии, 3D принтирането, автоматизацията и роботизацията, ще се проведе от 14 до 17 септември в Интер Експо Център. Кампанията е в ход, а екипът влага всичките си усилия за успешното реализиране на проекта. Над 120 български и чуждестранни фирми ще участват в изложението и ще представят продуктите и услугите на повече от 300 световни марки. Отново с участие се включват австрийски фирми, които ще се представят на колективния щанд на Търговския отдел на Австрийското посолство в София.

„През миналата година MachTech&InnoTech бе отложено заради глобалните процеси. В момента лиспата на физическите изложения е повече от осезаема за сектора. Защото MachTech&InnoTech е свързващо звено между производителите, доставчиците, иноваторите и професионалната публика от инженери, технолози и специалисти в областта на индустрията. Това ни мотивира да предложим на компаниите още по-добър цялостен продукт“, коментират организаторите.

Благодарение на положените от компаниите, медийните партньори и екипа усилия, от 14 до 17 септември в залите на Интер Експо Център посетителите ще се запознаят с най-новото в сферите на металорежещите и металообработващите машини, роботиката, машините за закаляване и термообработка, инструментите, лазерните и технологиите за заваряване, машинното проектиране, хидравличните и пневматичните устройства, системите за индустриална автоматизация, индустриални мрежи и софтуер, 3D принтиране, електрониката.

Комуникацията с изложителите

Интересът на бранша към MachTech&InnoTech 2021 е осезаем. Поставяйки на водещо място информираността и комуникацията, организаторите са в постоянен диалог с компаниите от България и чужбина.

За максимално улеснение и информираност, се насърчава използването на онлайн-каналите. В сайта machtech.bg фирмите, които желаят да се включат, получават подробна информация как да направят това, какви са процедурите, кой е точният човек от екипа, към който трябва да се обърнат. В раздел „Новини“ се публикува любопитна информация за иновациите, които ще бъдат представени, ежедневно е и развитието на каналите в социалните мрежи.

По всичко личи, че усъвършенстваният формат на MachTech&InnoTech през 2021г., от 14 до 17 септември, ще предложи възможности за всички присъстващи, съобразени с новата реалност. Реалност, която организаторите определят като „етап за сектора, който дава нови перспективи“.

 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ