Роботи ни демонстрират уменията си

Екосистема от иновации предлага съпътстващата програма на иновативната бизнес-платформа – изложение MachTech&InnoTech2019

Те ще ни демонстрират своите умения. И ще открият възможностите пред високотехнологичната индустрия. Да, това са роботите и машините от последно поколение, на които ще станем свидетели от 15 до 18 април, посещавайки изложение MachTech&InnoTech в Интер Експо Център. Високотехнологичните постижения ще бъдат в центъра и на богата съпътстваща програма.

Посветен на машините и иновациите в металообработката, международният бизнес-форум заема 10 000 кв.м. и четири изложбени зали. Над 400 водещи бранда ще ни предложат всички 190 изложители от България, Турция, Италия, Германия, Полша Унгария, Румъния, Австрия, Чехия и Гърция. През тази година на фокус са роботизацията, автоматизацията, 3D принтирането и високотехнологичните машини в полза на индустрията. 

Учебният модул

KUKA ready2_educate. Това име носи учебният роботизиран модул, който ще демонстрира своите възможности. Системата от последно поколение ще привлича вниманието на присъстващите през всички изложбени дни.

„Това е малка камера, чиято основна цел е да помогне на студентите да се запознаят с програмирането на роботи, като това е още и добра възможност за компаниите да помогнат на служителите си да придобият подходящи умения“, коментират от KUKA. ready2_educate може да изпълнява различни нива на трудност, от прости задачи за подреждане до сложно непрекъснато движение по маршрут и съответно логическо програмиране.

Технологичност в индустрията – както никога досега

Високите технологии са навсякъде. Това не прави изключение и в индустрията. Сред доказателствата за това са възможностите на машините и продуктите, чиито възможности ще бъдат демонстрирани по време на съпътстващата програма.

Присъсващите ще разберат как малките детайли подобряват производителността. Наживо ще бъдат изпитвани строителни материали и прецизни измервателни инструменти чрез използването на специализирани машини за изпитване на материали в условията на огън, натиск и огъване. Представени ще бъдат качествата и на последно поколение филтри за пречистване на въздуха.

За минимализиране на всеки един риск, вниманието ще бъде фокусирано върху решенията за симулация на производствените процеси. А ново поколение продукти в металообработката ще намери платформата за своята премиера – именно изложение MachTech&InnoTech. И разбира се – на присъстващите ще бъдат разкрити новостите в дигитализирането на промишлените етапи. Вниманието на специалистите ще бъде „завладяно“ и от визиите и препоръките за Производство 4.0.

Броени дни ни делят от високотехнологичния бизнес-форум MachTech&InnoTech. Събитието, което очакват професионалистите в индустрията от страната и чужбина.