Потенциалът на технологиите и машините за металообработката – в едно изложение

Над 180 компании се включват в иновативния международен форум MachTech&InnoTech Expo от 15 до 18 април в София

Общо четири изложбени зали. Над 10 000 кв.м. заета площ, на която ще бъдат разположени продуктите, разработките и ще бъдат представени визиите и иновативните подходи на стотици компании. Това е само част от статистиката, която организаторите на международното изложение за машините и технологиите в металообработката MachTech&InnoTech отчитат като тенденция за 2019г. Предстоящото 11-о издание ще се проведе в международния изложбен център Интер Експо Център от 15 до 18 април в София, столицата на България.

Още в началото на 2019г. заявките за нивото на бизнес-форума са изключително високи. Претърпявайки чувствителен ръст през последните години, тазгодишното издание ще даде възможност на на специализираната публика и компаниите да се запознаят с новостите в металообработката, лазерните технологии, машинното проектиране, индустриалната автоматизация, електроника и проектиране.

Заемайки място като основен бизнес-форум за сектора на Балканите и Източна Европа, в MachTech&InnoTech 2019 ще се включат 180 компании от България, Турция, Италия, Германия, Полша Унгария, Румъния. С колективно участие и с пълния си капацитет предложенията си ще представят фирми от Австрия и Чехия. Ще бъдат представени световни марки в сферата на индустриалните машини, роботика, автоматизация, пневматика и новите технологии в тежката индустрия. Три месеца преди началото на изложението, над 90% от площите са заети.

Иновациите в 3D-принтирането и роботизацията

„Като водещи акценти към момента се оформят иновативната Liquid crystal Pro технолигия в 3D принтирането, смарт функционалностите в производствените процеси и технологични новости в индустриалната роботизация“, коментират организаторите. Основавайки се на близкия си контакт с изложителите, те излагат мнението, че 2019г. ще бъде и годината на новите технологии на директен печат върху метал и иновациите в ЦПУ машините за металорежене и металообработване.

Съпътстващата програма – акцентът, който прави едно изложение пълноценно

„Изложение MachTech&InnoTech дава възможност както за развитие на бизнеса и стъпване на нови пазари, така и за подробно запознаване на публиката с последните иновативни продукти“, коментираха на последното издание присъстващи.

Присъстващите на международния форум ще бъдат свидетели на още по-богата съпътстваща програма. В нея ще бъдат загегнати актуалните въпроси, проблеми и теми, засягащи бранша, сред които е – дигитализацията в индустрията, технологично развитие и приложението му в различните браншове. В рамките на подготвяните семинари, лекции и демонстрации, участвниците ще представят на публиката иновативните си разработки, продукти, подходи и ще споделят визиите си за развитието на сектора.

MachTech&InnoTech 2019 отново ще създаде платформа за развитие на настоящите е създаване на нови бизнес-партньорства и контакти. Форумът ще събере представителите на бизнеса от Балканите и Източна Европа от 15 до 18 април в Интер Експо Център, София.