До 10 декември – преференциални цени за участниците в изложение MachTech&InnoTech Expo 2019

От 15 до 18 април 2019г. в Интер Експо Център ще се проведе 11-ото издание на международния форум, който ще се разпростре на повече от 10 000 кв.м

Участниците в специализираното изложение, посветено на машините и технологиите в металообработката - MachTech&InnoTech Expo, могат да се възползват от преференциални цени за ранно записване. От възможността компаниите могат да се възползват до 10 декември, съобщават организаторите от Интер Експо Център.

През 2019 г. международното изложение ще отвори вратите си от 15 до 18 април. Тогава MachTech&InnoTech Expo ще събере в Интер Експо Център професионалистите за 11-и път. Последното издание предложи на общо над 4500 посетители продуктите и решенията на повече от 150 компании – директни изложители. В атмосферата на иновативността и високите технологии участие взеха фирми от България, Полша, Унгария, Румъния, Турция, Швеция, Италия и Китай; с колективно участие се включи Австрийското търговско посолство.

Създавайки професионална платформа за сектора в България и Югоизточна Европа, на изложението специализираната публика и компаниите се запознават с новостите в металообработката, лазерните технологии, машинното проектиране, индустриалната автоматизация, електроника и проектиране. И през 2019 г. ще бъдат демонстрирани системи за индустриална автоматизация, софтуер, 3D принтиране, електроника и роботика, проектиране и технологии за осъществяване на контрол. Представителите на компаниите отново ще имат възможността да присъстват на двустранните бизнес срещи.

Вече в четири зали

По всичко личи, че през 2019 г. MachTech&InnoTech Expo ще надмине предходното си издание. Заради бързорастящите мащаби на събитието и нарастващия интерес за посещение и участие от България и чужбина, изложението ще се проведе в четири изложбени зали – с една повече от последното издание. Общата изложбена площ през 2019 г. нараства до повече от 10 000 кв.м.

Според профила си 46% от изложителите на последното издание в MachTech са били от сферата на металорежещите и металообработващите машини, 24% - са участвали с индустриално оборудване и инструменти, 16% - с машини и технологии за заваряване. В InnoTech над 35% от изложителите са представили системи за индустриална автоматизация, от сферата на качествения контрол – 26%, а от профил „Електроника и роботика“ – 25%.

Бизнесът от страната и чужбина отново ще има възможност за създаване на професионални контакти и установяване на успешен бизнес. Това ще се случи на предстоящото изложение MachTech&InnoTech Expo– от 15 до 18 април 2019 г., в Интер Експо Център.

Своето участие можете да заявите ТУК.

Всичко за MachTech&InnoTech Expo ще откриете на machtech.bg.

 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>