Австрия се представя с колективно участие на международното изложение MachTech&InnoTech Expo в София

Форумът събира представителите на сектора от 26 до 29 март в Интер Експо Център-София

Сред австрийските компании, които ще вземат участие в MachTech&InnoTech Expo 2018, са AUWA Umwelttechnik & Recycling Handels GmbH, DMH Dichtungs- und Maschinenhandel GmbH, HellermannTyton GmbH, InterTech Handels GmbH, Merlin Technology GmbH и Wittmann Battenfeld GmbH. Колективният щанд е организиран от Търговския отдел на Австрийско посолство в София.

Австрийските компании ще представят многообразие от продукти, сред които са: балираща техника и техника за раздробяване, уплътнителна техника, кабелни решения, задвижваща техника, мехатроника, кранова & подемно-транспортна техника, инженеринг, машини за леене под налягане на пластмасови детайли и инсталации за овлажняване на въздуха.

През тази година международното изложение MachTech&InnoTech Expo увеличава своите мащаби. Освен от България и Австрия, участие във форума ще вземат компании от Румъния, Унгария, Полша, Турция, Швеция и Китай.

Двустранни бизнес срещи откриват нови възможности за участниците

Всички участници в изложението MachTech&InnoTech Expo и през тази година ще могат да се включат в двустранните B2B MatchMaking срещи, откриващи нови хоризонти за развитие на бизнеса. Те ще се проведат на 28 март. Участието е безплатно, като е необходима регистрация на imm-industry-4-2018.b2match.io до 20 март. След преглед на подадените заявки всеки одобрен участник ще получи персонален график за срещи в рамките на събитието.

Паралелно с MachTech&InnoTech Expo 2018 ще се проведе и единственото изложение в България, посветено на управлението на хидросектора – ВОДА София. Допълнителна информация и всички новини за изложението MachTech&InnoTech 2018 ще откриете в сайта machtech.bg.