Двустранните бизнес срещи, които откриват нови хоризонти пред компаниите

Международното изложение MachTech&InnoTech среща българския и чуждестранния бизнес в Интер Експо Център от 26 до 29 март в Интер Експо Център

Създаването на устойчива среда и добър екип са два oт основните фактори за успешен бизнес. За да се разгърне обаче пълният потенциал на една компания и да бъдат оптимално развити възможностите на бизнеса, е изключително важно представителите на компаниите да се срещнат „на четири очи“. Именно тази уникална възможност предоставя международното изложение MachTech&InnoTech. Двустранните бизнес срещи между български и чуждестранни компании ще се проведат от 26 до 29 март в Интер Експо Център

MatchMaking срещите са важен инструмент и световна практика, която свързва бизнеса и създава нови възможности  Бизнес срещите са осъществени с подкрепата на Enterprise Europe Network и ще се проведат на 28 март. Участието е безплатно, като е необходима регистрация на imm-industry-4-2018.b2match.io до 20 март. След преглед на подадените заявки, всеки одобрен участник ще получи персонален график за срещи в рамките на събието.

Основни сегменти на тазгодишното изложение MachTech&InnoTech ще бъдат: „Мехатроника“, „Индустриална автоматизация и софтуер“, „3D принтиране“, „Металообработване, лазерни технологии и заваряване“ и „R&D машинни инструменти“.

Последното издание на изложението привлече над 120 водещи компании, представляващи над 250 световни бранда. Най-много фирми са регистрирани от секторите на металообработката и инструменталното оборудване (65%), следвани от  индустриалната автоматизация и индустриалния софтуер (20%) и компаниите от направление качествен контрол и тестване (10%). Освен увеличаване на българските и чуждестранните изложители, форумът отчита все по-голям чуждестранен интерес, привличайки посетители от Сърбия, Румъния, Чехия, Полша, Македония, Италия, Турция и Германия.

Паралелно с международния форум ще се проведе и единственото изложение в България, посветено на управлението на хидро сектора – ВОДА София. Допълнителна информация и всички новини за изложението MachTech&InnoTech 2018 ще откриете в сайта machtech.bg.