Преференциални цени за участие в изложение MachTech&InnoTech до 11 януари

 „Под светлините на прожекторите“ – високите технологии 

До 11 януари 2018 г. българските и чуждестранните компании, заявили участието си в международното изложение MachTech&InnoTech, ще могат да се възползват от преференциалните цени за участие.Единственият специализиран форум за машини и технологии в металообработката в България ще се проведе от 26 до 29 март 2018 г. в Интер Експо Център – София.

По време на изложението компаниите в бранша се запознават с новостите в металообработката, лазерните технологии, машинното проектиране, индустриалната автоматизация, електроника и проектиране. Защото форумът е определян като платформа, на която се разкриват необятните възможности на машините и високите технологии. Все по-стремглаво развиващият се софтуер, необятните възможности на 3D принтирането и чертаещите бъдещето промишлени роботи ще бъдат под „светлините на прожекторите“ на MachTech&InnoTech 2018. 85% са заетите площи Само месец след стартирането на кампанията за провеждане на международния форум, 85% от изложбените площи вече са заети.

Последното издание на MachTech&InnoTech събра повече от 120 водещи компании, представляващи над 250 световни бранда. Най-много бяха изложителите от секторите на металообработката и инструменталното оборудване (65%), следвани от  индустриалната автоматизация и индустриалния софтуер (20%) и компаниите от направление качествен контрол и тестване (10%). Освен увеличаване на българските и чуждестранните изложители, изложението регистрира все по-голям чуждестранен интерес, привличайки посетители от Сърбия, Румъния, Чехия, Полша, Македония, Италия, Турция и Германия.

„Sofia Industrial 3D printing forum“

В рамките на изданието през 2018 г. за първи път ще се проведе „Sofia Industrial 3D printing forum“. Партньори на събитието са едни най-добрите компании в сферата на индустриалното принтиране. Ще бъдат презентирани едни от най-успешните примери на приложение на 3D принтирането с индустриални цели.

В духа на положителните тенденции, които бележат всяко едно издание на MachTech&InnoTech, изложението ще посрещне 2018 г. с нов сайт, в което още през началото на Новата година ще може да бъде открита полезна и подробна информация за участниците. Новини и подробности можете да откриете на: machtech.bg