Роботи подобряват ефективността на производството и се грижат за чистотата в сградата

ASBIS BULGARIA поставя акцент върху две от smart-решенията от портфолиото си

октомври

В деня преди старта на индустриално изложение MachTech&InnoTech 2023 Ви представяме два робота, чието внедряване в ежедневните дейности води до подобряване на производствените резултати. Това са две от интелигентните машини, които ще представи компания ASBIS BULGARIA.

КУПИ БИЛЕТ >>

Логистиката и преносът на товари в индустрията е от пряко значение за ефективността на всяко предприятие, независимо от сферата му на дейност. Сред най-универсалните „умни“ помощници, които ще бъдат представени на предстоящото изложение MachTech&InnoTech 2023 са колаборативните роботи от ASBIS BULGARIA. Те са с товароносимост до 20 kg и могат да покрият различни приложения във всяка индустрия. Smart-машините бързо се адаптират към нуждите на сценариите за приложение в различни индустрии чрез богати възможности за конфигуриране. „Серията колаборативни бороти са идеалният избор за подобряване на ефективността на производството и прилагане на евтина експлоатация“, коментират от ASBIS BULGARIA.

октомври

Чистота във всяко кътче на сградата

Gausium Scrubber 50. Това е наименованието на умният индустриален помощник, представен от компанията. Задвижван от AI, автономният робот за почистване на подове надхвърля обхвата на „автоматизацията“. Алгоритмите за задълбочено обучение са интегрирани в комбинация от сензори на 2D LiDAR, 3D и RGB камери, които предоставят на робота високоточно възприемане на околната среда и способността да взема усъвършенствани оперативни решения според ситуацията в реално време.

октомври

Екипът на ASBIS BULGARIA ще очаква присъстващите на изложение MachTech&InnoTech в зала 3, щанд В5.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ