Модерни решения с приложение в много индустрии - 3D сканиране и принтиране

Екипът на Грейт Мастър и продуктите им, които ще видим на MachTech&InnoTech 2023

3D

Българското индустриално изложение MachTech&InnoTech стартира след по-малко от две седмици в Интер Експо Център. От 3 до 6 октомври над 150 изложители ще представят иновативните си продукти пред посетителите от България и чужбина. В търсене на 3D технологии за индустрията, технологии от последно поколение за сканиране и принтиране ще открием на щанда на компания Грейт Мастър.

3D скенер със смарт цветна карта

SCANTECH iReal M3 е 3D цветен скенер от новата серия, изработен от SCANTECH. Разполага с два режима - инфрачервен лазер и структурирана светлина. Те позволяват безпроблемно получаване на 3D данни, независимо дали става въпрос за сканиране на хора или обекти, вътре или навън. iReal M3 предлага професионални решения за 3D дигитализация на 3D инженери, 3D дизайнери и научни изследователи, за да отговори на техните изисквания за промишлен дизайн, художествен дизайн, медицински дизайн, дигитализация на човешко тяло и др.

3D принтер за индустриалните Ви нужди

Flashforge Creator 4S е високопроизводителен 3D принтер за индустриална употреба. Оборудван с три опции за екструдер, 3D принтерът Creator 4 може да принтира с гъвкави филаменти, инженерни филаменти и композитни филаменти от въглеродни влакна, което е добър избор за производството. Поддържа температурата на камерата за принтиране на 65°C, което ефективно намалява свиването на модела, изкривяването на ъглите и счупването на моделите. Екструдерът достига до 360°C.

Ако имате интерес към 3D технологиите на бъдещето, не пропускайте да посетите зала 3, щанд С12, където професионалистите от Грейт Мастър ще ви запознаят с водещите си продукти.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ