UltraFlex демонстрира системите си за индукционно спояване в зала 4, щанд С6

Използвайки UltraFlex RoboStand 16/24 и  SOLO UBraze, постигаме постоянни и сигурни резултати

изложение MachTech&InnoTech

изложение MachTech&InnoTechUltraFlex Power Technologies ще представи своите най-нови системи и решения за индукционно нагряване и спояване на изложението MachTech Expo 2023, от 3 до 6 октомври. Акцент в представянето на UltraFlex ще бъде новият UltraFlex RoboStand 16/24 – автоматизирана система за индукционно спояване.

За постигането на напълно автоматизиран процес, в нея са интегрирани система за индукционно нагряване от серията SOLO и роботизирана ръка – кобот на Universal Robots. Индуктурът е монтиран директно върху роботизираната ръка и може надеждно да запоява много съединения, чрез прилагане на контролирана топлина, благодарение на точното позициониране на ръката.

КУПИ БИЛЕТ >>

Dragon RoboStand 16/24 е подходящ за автоматизирано запояване на мед към мед, мед към стомана, месинг към мед и алуминиеви тръби. Идеален е за безпламъчно запояване на компресори на хладилници, топлообменници, компоненти за домакински уреди и сложни HVAC системи.

SOLO Ubraze – ръчната индукционна система за спояване

изложение MachTech&InnoTechРъчната индукционна система за спояване SOLO UBraze е другият продукт, който посетителите на щанда на UltraFlex ще могат да видят и разгледат. UBraze е компактна система за спояване, позволяваща на оператора гъвкаво придвижване до детайла и достъп до труднодостъпни места. Осигурява прецизна мощност, кратки топлинни цикли и бърза динамична реакция. По този начин, тази система е подходяща за операции по ръчно спояване, които изискват точен контрол на енергията и постоянни резултати.

изложение MachTech&InnoTechПосетителите на щанда на UltraFlex ще научат повече за разнообразните приложения на демонстрираното оборудване за индукционно спояване и запояване, закаляване и отгряване, втвърдяване и нанасяне на покритие, както и предварително и последващо нагряване. Ще разберем повече за това, как системите за индукционно нагряване UltraFlex осигуряват постоянни и сигурни резултати, без да зависят от уменията на оператора.

„Заинтересованите клиенти могат да кандидатстват за безплатен тест на тяхното специфично приложението за индукционно нагряване и да получат бюджетни цени, изчисления на мощността или съвети за разработване на производствени процеси“, информират от компанията.

Екипът на UltraFlex ще ви очаква в зала 4, щанд С6 на MachTech&InnoTech 2023.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ