Измервателни уреди за индустрията от последно поколение

Какво ще предложи на индустрията компания Марвел? Предстои да разберем от 13 до 16 септември на изложение MachTech&InnoTech 2022.

изложение

В ежедневната си дейност работещите във всяко едно предприятие използват измервателни уреди. За да бъде качеството на продукцията на най-високо ниво, е нужно уредите да бъдат свръхпрецизни, надеждни и иновативни. Затова в следващите редове представяме продуктите, върху които компания Марвел ще акцентира на изложение MachTech&InnoTech 2022, а именно – измервателните уреди.

В зала 1, щанд А4, от 13 до 16 септември на вниманието ще бъде вискозиметърът IKA Rotavisc me-vi HELI. „Изключително функционалното устройство намира приложение в различни области – от лабораторията до контрола на качеството“, информират от фирма Марвел. Моторизираният IKA HELISTAND движи вискозиметъра и неговото въртящо се тяло бавно и равномерно нагоре и надолу в пробата.

С прецизността си вниманието ангажира Mahr Digimar 817 CLT. Това е ново поколение високомер. Mahr Digimar 817 CLT е подходящ за измерване на вътрешни и външни размери, височина, дълбочина, разстояние, диаметри и точки на обръщане при отвори и валове. В допълнение – за различни измервателни функции в две координати, като например запис на динамична праволинейност, перпендикулярни отклонения и др.

изложение

За определяне на микро и макро твърдост специалистите от Марвел са избрали да представят EMCO-TEST DuraScan 20 G5. Автоматичният твърдомер Автоматичен твърдомер е с обхват на натоварване 0,00025–62,5 kg.

изложение

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ