Промяна на датите на провеждане на изложение Маштех & Иннотех Експо

С Решение на извънредно заседание на Министерски съвет от 8 март т.г. и Заповед на министъра на здравеопазването, във връзка с разпространението на Covid-19 на територията на Република България са преустановени масовите мероприятия на закрито.

При така усложнената международна обстановка, свързана с изключително динамичното разпространение на Covid-19 в света, над 360 изложения, провеждани в Европа в периода февруари - април 2020 г., бяха пренасочени за други периоди, основно за месеците юни и юли.

За Интер Експо Център е основна грижата за живота и здравето, както на нашите служители, така и на служители на фирмите изложители и на потенциалните посетители на всяко събитие, организирано на територията на изложбения комплекс. Подготвили сме всички необходими мерки за засилени хигиенни и дезинфекциращи дейности, които ще бъдат осъществени за целия календар от предстоящи мероприятия.

Във връзка с всички тези обстоятелства, Интер Експо Център променя периода за провеждане на изложение Маштех & Иннотех за 09-12 юни 2020 г.

Смятаме, че при създалата се обстановка с рестрикции, както в Европа, така и в световен мащаб, промяната на периода за провеждане на изложение Маштех & Иннотех ще запази потенциала за представяне на възможностите на бранша в правилната пропорция.

Като част от съпътстващата програма на 10 юни (сряда) ще се проведе Форумът за дигитализация на индустрията „Digital Industry 2020“. Първото по рода си събитие, посветено на дигиталната трансформация на индустрията и предизвикателствата пред стратегическия мениджмънт в процеса. Форумът ще включва презентации от гост-лектори на световно равнище и интерактивно мултимедийно представяне на успешни проекти на български и международни фирми в рамките на три основни панела с общ фокус върху дигитализацията и Индустрия 4.0.