Най-новият модел ЦПУ система 0i-F Plus – с повече възможности и по-лесен за употреба

Повече възможности, нов потребителски интерфейс и различни функции за персонализиране. Всичко това е внедрено в най-новият модел ЦПУ система 0i-F Plus на FANUC, която ще бъде представена от 9 до 12 юни.

FANUC 0i-F Plus ще открием в зала 4, щанд С3. Тя вече включва iHMI, новия потребителски интерфейс на FANUC, който е значително по-лесен за използване. интуитивните икони на менютата. Дизайнът с висока видимост и анимираните функции улесняват сложните задачи в металообработката, осигурявайки бърз достъп до най-сложните програми и функционалности. „Потребителите, които вече са запознати с iHMI във FANUC Series 30i-B, ще се научат много лесно да използват 0i-F Plus. Операторският интерфейс има и нов модерен дизайн с тъмна тема“, коментират от компанията.

ЦПУ системата FANUC 0i-F Plus с хоризонтален LCD включва най-новите технологии за управление на FANUC като технологията за фина повърхностна обработка (Fine Surface) и технологията за бързи цикли (Fast Cycle Time). Технологията Fine Surface дава на потребителя инструменти за подобряване на качеството на повърхностите на детайлите, а Fast Cycle Time помага да се оптимизира времето за изпълнение на програмите за детайли и да се съкрати продължителността на циклите.

В 0i-F Plus са добавени различни функции за персонализиране. FANUC PICTURE предлага богат набор от функции и инструменти за лесно проектиране и внедряване на персонализирани HMI интерфейси в ЦПУ системата. Macro Executor дава възможност за лесно интегриране на нови функции като технологични цикли. С помощта на C-Language Executor металорежещата машина може да се персонализира по много гъвкав начин. Всичко това дава много възможности да персонализирате вашата метолорежеща машина.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ