БСК връчи почетен знак на компания РАЙС в последния изложбен ден на MachTech&InnoTech 2019

Управителят на компания РАЙС, инж. Нишан Бъздигян, след получаване на отличието

Почетен знак за постигнати върхови постижения в усвояването на 5-осен обработващ център VMC 350 получи компания РАЙС, с управител инж. Нишан Бъздигян, от Българската стопанска камара. Отличието бе връчено от заместник-председателят на БСК – Петър Денев, в рамките на последния изложбен ден от международния професионален форум MachTech&InnoTech 2019.

В грамотата, подписана лично от председателя на Управителния съвет на БСК Радосвет Радев се посочва, че почетният знак се връчва за постигнати върхови постижения в усвояването на 5-осен обработващ център VMC 350, в комплект с уникална измерителна машина за фрезови инструменти, въведен софтуер за управление и мониторинг на производствени процеси, на база IoT, както и за постигната устойчивост и конкурентоспособност на прецизния CNC струг Т250 Rais с роботизирана към него клетка.

"Изложение MachTech&InnoTech се разраства все повече и повече. Това е много силен форум, който става все по-добър и по-добър. И с всяко следващо издание се развива", коментира инж. Нишан Бъздигян, отбелязвайки видимите положителни тенденции в развитието на международния професионален бизнес форум.

Най-мащабното издание на международно изложение MachTech&InnoTech досега, продължава и през целия 18-и април. Вратите на професионалнии бизнес форум са отворени за посетители до 17.00 часа.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>