Съвременното заваръчно оборудване на ESAB и SELCO, представено от Каммартон България

На тазгодишното издание на MachTech&InnoTech Каммартон България ще покаже част от най-иновативните технологии за заваряване, металообработване, роботизация и механизация на процесите и свързаното с тях оборудване.

„На двата ни щанда: „Иновации в заваряването и металообработването“ (Зала 2, щанд С4) и „Роботизация на процесите“ (Зала 3, щанд А11) ще можете да се докоснете до най-съвременното заваръчно оборудване на фирмите ESAB и SELCO“, информират специалистите от компанията. Методите за повишаване на производителността ще бъдат представени чрез системи за механизация на заваряването, машини за подготовка на заваръчните съединения и аксесоари, гарантиращи по-качествени процеси. Ще бъдат показани аспирационни системи за осигуряване на безопасните условия на труд.

За гарантиране на точно и прецизно монтиране на детайлите ще се погрижат заваръчните маси и системи SIEGMUND. Фокусът при прецизното огъване на листов и профилен материал ще бъде осигурен с представянето на два модела машини от най-новите партньори на Каммартон България – италианските производители COMAC и IMCAR. Осигурен е и сектор за обработка и заваряване на тръби и тръбни детайли. Новият фирмен доставчик GESIPA Германия ще представи акумулаторните си инструменти за нитоване, с възможност за свързване в мрежа с IT структура чрез WiFi или Bluetooth.

На щанда „Роботизация на процесите“ присъстващите ще бъдат информирани за най-новите методи за повишаване на производителността, чрез внедряване на роботи YASKAWA MOTOMAN в различни сфери на индустрията. „Ще ви покажем роботизирано сглобяване с пневматиката на ATLAS COPCO с пълно проследяване, верификация и документиране на процеса“, коментират от Каммартон България.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>