Модерни технологии в услуга на заваряването

11-ото издание на MachTech&InnoTech ще бъде мястото, на което професионалистите ще научат за разнообразни новости в процесите на заваряването. От 15 до 18 април специалистите от компания Байер-БГ, в в зала 3, щанд D5, ще дават подробна информация на всички интересуващи се.

В акцент ще се превърне 6-осната роботизирана заваръчна система, представена от фирмата. Машината осъществява технологичния процес чрез движение по фиброоптичен кабел. Параметрите за работа се задават посредством ‘Teach Mode’. Благодарение на това роботизираната заваръчна система, чрез чиста заварка, може да осъществи бърз процес за постигане на разнообразни форми без да има риск от топлинна деформация.

За оптимизиране на работния процес и осъществявяне на безопасна среда, Байер-БГ представя и специализирана заваръчна клетка. Продуктът е предназначен за процесите на автоматизираното заваряване. Заваръчната клетка е от „Клас 1“, а размерите ѝ пазволяват да се използва в различни по големите работни пространства. Работат в клетката се извършва през обезопасен екран.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>