СОЛТЕХ - посланик на Индустрия 4.0 в България 

СОЛТЕХ предоставя комплексни технологични решения в сферата на индустриалното оборудване, софтуерните услуги и автоматизацията. От 15 до 18 април компанията се включва с пълния си капацитет в 11-ото издание на международното изложение MachTech&InnoTech Expo.

„Ние сме официален представител за България на световни лидери като Hoffmann Group, Siemens PLM, Universal Robots (UR) и Mobile Industrial Robots (MiR)“, коментират от компанията, чиито продукти посетителите ще открият в зала 3, щанд А7. СОЛТЕХ подпомага и насърчава внедряването на дигитални технологии в индустрията. Процесът е своеобразна инвестиция в подобряване условията на труд, увеличаване на ефективността и постигане на стабилни във времето финансови резултати.

По време на MachTech&InnoTech Expo 2019 СОЛТЕХ ще представи презентация с участието на Siemens PLM:

- Manufacturing 4.0 - A guide to success / „Производство 4.0 – Наръчник за успех“

17.04.2019 (сряда) Час: 10:40  Къде: семинарна изложбена зала в Интер Експо Център

 

През тази година СОЛТЕХ организира игра с награди с Hoffmann Group и Siemens PLM Software по случай своя 10-годишен юбилей! За участие присъстващите трябва да:

  1. Посетят щанда ни по време на MachTech & InnoTech 2019.
  2. Да си поръчат коктейл на колаборативния робот и неговия помощник.
  3. Ако сте изпълнили всичко дотук, сте на една крачка по-близо до спечелването на нашите награди!

Дигитализацията е пренасяне на инженерните процеси във виртуална среда. Дигитализацията е гъвкавост и адаптивност в проектантските процеси. Дигитализацията е по-добро планиране и по-добър контрол. Дигитализацията е успех.

Компания СОЛТЕХ уверява, че при посещение на изложението – за обмен на информация и изграждане на контакти с представителите ѝ и за обогатяване на знанията за съвременното развитие на практиките в света на дигитализацията на индустрията, присъствието на организираното от нея събитие ще донесе високи ползи за всеки присъстващ.

„Нашият екип Ви очаква! Отпразнувайте с нас“, приветства епикъп на СОЛТЕХ.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>