Експертизата в йонното азотиране на ЙОНИТЕХ

ЙОНИТЕХ е семейна компания, утвърдила се на световния пазар като производител на вакуумни камери за плазмено (йонно) азотиране. Машините и продуктите на компанията са с високото качество и контрол по време на обработка, обширен know-how, прилаган за постигането на най-добрите възможни резултати.

С повече от 40-годишен опит ЙОНИТЕХ ” е специализирана във внедряването на инсталации, намирането на решения за нуждите на своите клиенти и разширяването на своята експертиза в сферта на йонното азотиране, като до момента български машини работят в повече от 20 страни, на 4 континента.

„Плазменото азотиране е най-икономичният и безопасен, за природата и служителите, метод за подобряване на механичните свойства на стоманените компоненти“, коментират от компанията. Благодарение на множеството си предимства като ниска себестойност, кратко времетраене, чиста среда, възможност за обработка на разнообразни по размер, форма и марка на стоманата инструменти, компоненти и др., процесът е намерил приложение в почти всички видове индустрия – машинна, автомобилна, авиация и т.н.

„Йонитех” предлага на своите клиенти най-голямото разнообразие от размери и мощности за инсталации за плазмено азотиране в света, като произвежда едновременно машини от тип „Топли стени”  и тип „Студени стени”. „Йонитех” работи всеки ден за подобряването на своята технология и разширяването на своите познания.

Компанията разполага и със свои инсталации в базата си в София, където предлага като услуги плазмено азотиране, плазмено нискотемпературно карбонитриране и следваща оксидация, като използва своя огромен опит в сферата, за да постига най-добрите резултати.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>