Заваръчни бренери от ново поколение

Най-новите технологии при заваръчните бренери ще представи BINZEL в рамките на изложението MachTech&InnoTech, което отваря врати от 15 до 18 април в Интер Експо Център.

ABITIG® GRIP линията  от  "ABICOR BINZEL-Style" са въздушно  и водно охлаждаеми бренери, които предлагат качествени решения с удобни  и олекотени  шлаухпакети. Охладителната система гарантира дълъг живот на бренера и позволява използването на по-малки волфрамови електроди чрез оптимизирано  разсейване на топлината.

Намаляване  количеството на консумативи до само три компонента (опашка, електрододържач  и керамична дюза) опростява употребата на бренера  и спомага за намаляване разходите за него.

Иновативният дизайн на горелката  предотвратява топлината от керамичната дюза да  достигане до главата на шланга. Това предпазва горелката , увеличава експлоатационния  ѝ  живот и допълнително намалява  разходите по обслужване.

Интелигентните  ABITIG® ръкохватки  предлагат увеличен комфорт благодарение на интегрирането на множество комутационни и контролни функции. Освен това е добре защитена от високата честота(HF).

Новоразработената, супер лека  MIG / MAG заваръчна горелка от  серията  "ABIMIG® AT LW", която също ще бъде показана по време на изложението, е  с ергономична и универсална двукомпонентна ръкохватка и предлага флексибелност до съвършенство. Тя е оборудвана стандартно с шарнирна връзка  и лек токов кабел "Bikox® LW"  , както и бързо сменяема и въртяща на 360 градуса човка и така позволява ергономично и спокойно заваряване във всяко положение.

Заваръчните горелки от ABIMIG® W T серията пък имат по-високи граници на натоварване от традиционните горелки със същите данни, защото охлаждащата система, която е променена от ABICOR BINZEL защитава износващите се части доста по-добре от прегряване както и с висока консумация на мощност. Пръскопредпазителят, вграден в газовата дюза ги прави особено устойчиви и може да се подменят, когато е необходимо. Като допълнение, човките  и газовите дюзи са  никелирани, за да се намали полепванията на пръски по тях до минимум. Благодарение на въртящите и бързосменяеми човки в различни дължини и геометрии заварчиците могат да напаснат  ABIMIG® W T горелката точно за техните нужди.

Предложенията от BINZEL може да разгледате на щанд D11 в зала 3.

 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>