Нишкова електро-ерозийна машина модел AL 400SA – акцент в участието на ЕДМ ГРУП

Нишковата електро-ерозийна машина AL 400 SA. Именно тя ще бъде акцентът в участието на ЕДМ ГРУП на изложение MachTech&InnoTech 2019 – от 15 до 18 април.

AL 400 SA притежава компактна структура и ергономичен дизайн. Вградените линейни мотори подобряват ефективността на работа и намаляват триенето. „Това води до избягване на вибрациите при работа на машината“, коментират от компанията. Работата с машината е улеснена от приложения диалогов режим.

В машината е внедрена разработената от ACCUTEX уникална технология „ИНТЕЛИГЕНТНОСТ“ за вдяване на нишката, съкращаваща времето на обработка. Функцията улеснява вдяването на нишката и при евентуално скъсване се елиминира необходимостта от връщане в начална работна позиция; времето за вдяване е намалено под 10 сек.

Приложение на ACCUTEX – SD Master осигурява високо ниво на стабилност при работа с машината и повишаване на точността на рязане. Предимство на AL 400 SA е и внедреното приложение Corner PRO (контрол на ъгъла при рязане). Всичко това позволява автоматична настройка на параметрите при рязане под ъгъл.

ЕДМ ГРУП ще представи AL 400 SA в зала 4, щанд C10.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>