DM1100 C  - иновативна машина на NS Maquinas за почистване на заусенъци, заобляне на ръбове и финиш

Пазарните тенденции сочат повишено търсене на метални детайли със заоблени ръбове, породено от много причини. Сред тях са осигуряването на по-добра адхезия на прахови и цинкови покрития, хигиенните съображения в хранително-вкусовата и фармацевтичната промишленост както и елиминирането на риска от наранявания, причинени от остри ръбове след лазерно рязани и щанцови детайли.

Заради всичко това, по време на MachTech&InnoTech 2019, фирма BRENS ще представи качествата и възможностите на серията DM на NS Maquinas. Машините за отстраняване на заусенъци, заобляне на остри ръбове от щанцоване или лазерно рязане и декоративен финиш ще бъдат акцент във фирменото представяне.

Серията DM покрива голям диапазон от размери – от малки детайли 50x50mm до такива с дължина 3m и дебелини от 0.8 до 100 mm. Детайлите са готови и завършени както от външната страна, така и по вътрешните контури само с една обработка.

Сред предимствата на DM на NS Maquinas е възможността за обработване на лазерно рязани детайли от неръждаема стомана директно с пластмасовото защитно фолио. По този начин се оставя повърхността на фолиото недокосната, а то е стегнато, прилепнало, а контурите – заоблени.

NS Maquinas използва иновативна технология за машините от серия DM– напречни ленти, работещи в противоположна посока. Абразивните ленти се от шлифовъчни блокове, съставени от редуващи се ламели, абразивно кече и шкурка. Системата позволява едновременно отстраняване на заусенъци и заоблянето на острите ръбовете на ъглите. Същевременно осигурява фин шлифт, особено на детайлите от неръждаема стомана.

Серията DM на NS Maquinas включва машини с работна ширина 660мм, 1100мм, 1350мм и 1600мм. Нея и всички предложения на компания BRENS ще превстави в зала 1, щанд С13.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>