Центробежните филтри за пречистване на въздух от серия ДАРВИН

Филтри, които могат да се използват при различни видове машини и при всички процеси на обработка. Това е серията ДАРВИН за пречистване на въздух, която ще бъде представена от Джи Ойл Експерт на MachTech&InnoTech 2019.

„Серията ДАРВИН е гама от центробежни филтри за пречистване на въздух, съдържащ маслени мъгли, микро мъгла и пушеци, получени при използване на смазочни и охладителни течности – емулсия или чисто масло“, информират от компанията.

Филтрите, които ще бъдат акцент в представянето на фирмата, могат да се използват с почти всички машинни инструменти при всички процеси на обработка. Предлагат се в четири размера с три различни взаимнозаменяеми технологии на филтриране. Възможността за филтрация е от 600 до 3000 m3/h, в различна комбинация, за увеличаване ефективността на процеса до 99,97%.

Двуетапна филтрация

Серията ДАРВИН използва комбинация от двуетапна филтрация: динамична (дадена от ротация на центрофугата) и статична (с интегрирана система за след филтрация) за постигане на високи резултати.

Продуктите от системата са с голям капацитет за рекондензация и дренаж. Свръхналягането вътре във филтъра се използва за непрекъснато изпускане на охлаждащата течност, която след това може да бъде събрана и рециклирана.

Филтрите както и всички предложения на Джи Ойл Експерт ще откриете в зала 3, щанд D1.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>