Маркиращите системи на XXIв. – прецизни както никога досега

Безспорно – високите технологии осигуряват прецизност, непостижима в миналото. Доказателство за това са маркиращите системи, които ще представи компания АУТОМАТОР.

Метали, пластмаси, дърво и стъкло. Маркиране върху всички тези материали позволява иновативната точково-маркиращата система ADP2560, която ще бъде сред акцентите във фирменото представяне. Освен здравина и надеждност, тя осигурява качествена и трайна маркировка. Маркиращата глава може да се използва ръчно с ръкохватка или стойка както и да се интегрира. Маркировките са с достатъчна дълбочина, позволяваща допълнително обработване на метали чрез нанасяне на покритие.

ADP2560 дава възможност за избор между два вида контролери за управление – АС500 и АС250, в зависимост от заданието за маркиране. Възможностите им позволяват маркиране на текст в различни позиции, като дъга и окръжност например, серийни номера, дати, смени, флагови команди, двумерен код, създаване и запаметяване на проекти.

Лазерните технологии

Да, прочетохте правилно. Лазерните технологии навлизат с пълна сила в сектора на мартиращите устройства. АУТОМАТОР представя лазерната маркираща система FYBRA. Файбър лазерите осигуряват прецизност на маркиране и се предлагат в три разновидности: 22W, 33W и 54W. „Устройствата са мощни и ефективни. Могат да постигнат значителна дълбочина на маркиране“, коментират от компанията. Софтуерът за управление предлага много възможности по отношение създаването на проекти за маркиране. Лазерът FYBRA е надежден и предназначен за работа в промишлена среда, на 3 смени.

nanoVIS II

Компанията ще акцентира и на nanoVIS II – втората усъвършенствана версия на най-малкия лазер в света. Устройството използва технология за автоматичен контрол на честотата aWaveTM на АУТОМАТОР. Чрез нея лесно се маркират пластмаси, метали, поликарбонат, боядисани и анодирани повърхности  и някои видове кожи. Софтуерът за управление е лесен за работа и разполага с много опции. Лазерът може да управлява ротационна ос за маркиране на цилиндрични детайли, която компанията предлага.

АУТОМАТОР ще представи своите технологични предложения в зала 3, щанд А10.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>