Индустрия на бързи обороти

Роботи и автоматизирани машини на MachTech&InnoTech Expo 2018 раздвижват производството

Изключително разнообразие от иновативни технологии на международното изложение Mach&InnoTech Expo 2018 от 26 до 29 март ще задвижат индустрията на бързи обороти. Автоматизирани машини, софтуерни приложения, разнообразие от индустриални елементи работят на скорост, за да спестят разходи и време.

Колаборативните роботи със своя компактен дизайн вече са част от производствената среда. Бързата инсталация и програмиране, безопасната работа с тях ги правят предпочитаният за работа партньор. Гъвкаво се адаптират към всякакви машини и приложения, което осигурява и бързо възвръщане на инвестицията. Те се прилагат в автомобилостроенето, обслужването на машини и инспекцията на детайли, взимане, опаковане и палетизиране, както и за зареждане.

Индустрията напредва с високи скорости, щом роботи се заменят с по-добри роботи.

Световните лидери в областта на електрониката също целят пълна автоматизация на процесите.

Безшумен абкант поставя нови стандарти в производството, благодарение на хибридната технология, която позволява до 80% енергоспестяване. С бързина, минимален разход на енергия, ергономичност новият малък уред измества използването на големи машини за малки детайли.

FIBER лазерите осигуряват голяма прецизност на маркиране на метали, пластмаси, поликарбонати, дори кожи.

Най-малкият лазер в света

 На MachTech&InnoTech Expo 2018 пристига най-малкият в света лазер за маркиране и то на много добра цена. NanoVIS използва нова революционна лазерна технология за автоматичен контрол на честотата.

Благодарение на високотехнологичните продукти се постига високо качество и ефективност, човешкият фактор се минимизира, работният процес се оптимизира.

Намаляването на температурата в работния процес изиграва голяма роля в индустрията. Посетителите ще видят инструменти за пробиване и фрезоване с вътрешно охлаждане. Нещо повече, могат да изпробват системи за индукционно нагряване. С тях се достига до 90% енергийна ефективност. С индикционните системи времето за нагряване се намалява с повече от 50 на сто, което подобрява продуктивността. Те спестяват пространство, намаляват брака и времето за преработка. Освен това са напълно безопасно и зелено производство.

В офиса и склада всичко мисли и се движи

Бързо подвижен и дори гъвкав е хващачът за бутилки AirGrip. На MachTech&InnoTech Expo 2018 редица компании предлагат разнообразни стелажни системи, кутии и контейнери, автоматизирани системи за съхранение. С тях се постига 60% повече складово пространство, по-бързо складиране и извеждане, увеличена производителност.

На MachTech&InnoTech Expo 2018 ще бъде представена и най-съвременната технология за прецизност на машините за фрезоване и струговане с цифрово програмно управление.

Разнообразие от металорежещи машини и инструменти допълват профила на изложението.