Колаборативни мобилни роботи в действие

Компанията „Солтех“ ЕООД ще представи продукти на MIR (Мobile Industrial Robots)- водещ производител на мобилни колаборативни роботи -  удобни, гъвкави и безопасни роботи, които да помогнат на компаниите да увеличат ефективността си.

Уникалните роботи са широко използвани от производителите за автоматизиране на вътрешния им транспорт. Те могат да носят до 200 кг., а батерията издържа до 10 часа.

Лесно програмируеми роботизирани ръце

UR5, предложени от „Солтех“ ЕООД са лесно програмируеми роботизирани ръце, използващи интуитивна 3D визуализация. Системата позволява дори на хора без умения в програмирането да могат да ги настроят. Отнема по-малко от час, за да настроите роботизираната ръка – от изваждането от кутията до започване на работа. Те са леки, спестяват място и се пренасочват лесно към множество задачи, без да променят производственото Ви разположение. Лесно управляеми и адаптивни, позволяващи заместване на хора в опасни работни места.

Цифровизация на фабрики

Продуктите на Siemens PLM, предложени от „Солтех“ ЕООД“,  са програмни решения за цифровизация на фабрики. Софтуерът дава пълен контрол върху производството  - от идеята до това, което клиентът ще получи. Siemens PLM има свой собствен цифров мениджър - Teamcenter – информационно-центрична програма, която позволява събиране, филтриране, съхранение и анализ на данни, управление и контрол на процеси и промени и много повече. PLM-софуерът за CAD/CAM позволява 3D моделиране и визуализиране.

Революция в склада с помощта на умни шкафове

„Солтех“ ЕООД ще представи Tool24 на Хофман Груп. Това е пълна промяна на складовите помещения във всяко производство или фабрика с помощта на умни шкафове. Тази нова германска система осигурява бърз и надежден начин за наблюдение на складовите наличности, кой какво доставя, взема и връща. Системата прави автоматична инвентаризация след края на работния ден и поръчва това, което липсва.

Всичко за продуктите на „Солтех“ ЕООД може да видите в зала 3, щанд А7.