Транспортни колички Фетра предлагат пълна функционалност

Транспортни колички Фетра на „Логистични системи“ ООД са транспортно оборудване от най-високо качество, предлагащо пълна функционалност, най-високо ниво на удобство и смислен дизайн.

От офис колички до специализирани за до 24-тонен товар, продуктите на Фетра обхващат повече от 1000 артикула. Това ниво на разнообразие е забележително в индустрията, както и грижливо премислената функционалност на оборудването.

Използват се за вътрешнозаводски и вътрешноскладов транспорт

Поддържането на постоянно високо качество на транспортните средства „Произведени в Германия“ дава основание на производителя да покрива 10-годишна гаранция за своите продукти. Компанията поддържа изключително широка гама  иновативни продукти.

„Логистични системи“ ООД предлага решения и оборудване за складове за материали, за резервни части, материали за автомобилната промишленост, автоматика и автоматизация, електропроизводство и електроника. 

Изгражда статични и динамични стелажни системи, автоматизирани складови системи, както и индустриални работни места и шкафове, складови и транспортни кутии и контейнери, транспортни колички и палет боксове.

Предлаганото оборудване е произведено в Германия.

Всички доказани и иновативни продукти на компанията може да откриете в зала 4, щанд А10.