RF 100 Diver – оптимизиран инструмент за пробиване и фрезоване с вътрешно охлаждане

RF 100 Diver е оптимизиран инструмент за пробиване и фрезоване с вътрешно охлаждане на международната компания Гюринг.

Разширяване на програмата за фрезово вкопаване под наклон, пробиване, изработване на канали, груба обработка и фина обработка. RF 100 Diver се е утвърдил сред клиентите с висока приложимост и гъвкавост. Опашковата фреза покрива 5 технологични операции с един инструмент. Машината може да пробива, вкопава под наклон, изработва канали, да обработва грубо и фино. Освен разширението на програмата, Gühring представя сега и иновация в областта на подаването на смазочно-охлаждаща течност: комбинираното вътрешно охлаждане за пробиване и фрезоване. 

Още през 2016 г. на международното изложение за металообработка АМВ в Щутгарт Gühring показа три нови системи за струговане и прорязване на канали: системите 104 и 106 за разстъргване, аксиално прорязване, струговане на резба и канали, както и системата 305 със сменяема твърдосплавна пластина с три режещи ръба за вътрешна и външна обработка.

По време на  наскоро провелото се водещо техническо изложение за металообработващата промишленост ЕМО 2017 в Хановер Gühring значително разшири своето представяне. Със своя обогатен асортимент, обхващащ почти 8000 артикула, компанията напълно отговори на очакванията на клиентите си, предоставяйки комплексен подход, включващ всички етапи на производствените процеси.

Повече  за новите продукти на Гюринг ще научите в зала 3, щанд А5.