На високи обороти с шестосовият робот KR AGILUS от KUKA

KR AGILUS e компактен шестосов робот, предназначен за работа на високи обороти. Различните версии и монтажни позиции превръщат малкия робот в прецизен художник.

Използва се при работа с други машини, измерване, изпитване и контрол, машини за рязане, палетизиране, опаковане и поръчка, машини за обработка на пластмаси, закрепване, внедряване, монтаж.

Сред предимствата на компактния шестосов робот е възможността за приложение в почти всяка област, много прецизен във всеки момент на работния процес, здравина и изключителна компактност.

Пакетът KUKA ready2_леснява интегрирането на роботите в приложения за заваряване. Роден, благодарение на десетилетия проучвания и ноу-хау в роботното заваряване, ready2_arc помага за бърза и ефективна инсталация, като така намалява времето за започване на производството. Той е изключително полезен за внедряване на KUKA роботите в процеса на заваряване. Няма значение коя машина за заваряване се използва, решението е налице за почти всеки производител.

Лесна употреба - тествани настройки за постигане на ефективна производителност на заваръчната машина са сред ползите от мощния пакет KUKA ready2_arc. Индивидуален пакет, който да съответства на специфичните изисквания на различните доставчици на местните пазари. Отговаря на всички нужди на клиента, позволява бърза интеграция.

Всичко най-добро от КUKA в зала 3, щанд C2.