Хидравлична абкант преса и машина за почистване от Проксис

Хидравлична абкант преса– Vimercati PHSY, машина за почистване, шлайфане и полиране на детайли- Costa, четири валова огъваща машина със CNC- MG Srl ще бъдат експонатите на фирма Проксис по време на изложението MachTech&InnoTech Expo.

Хидравличната абкант преса Vimercati PHSY е предназначена за огъване на детайли с дължина до 1250мм. Отличава се с висока скорост от 300мм/сек., малки габаритни размери, прецизно огъване по цялата дължина на детайла и гарантирана надеждност.

Машината за почистване Costa съчетава в себе си най-високите технологии в индустрията за премахване на шлака, почистване и шлайфане. Могат да бъдат постигнати различни степени на обработка само с едно преминаване на детайла през машината, комбинирайки различните работни станции.

MG M line e четиривалова хидравлична огъваща машина със CNC управление от последно поколение. Изложеният експонат е със закалени и полирани валове и с възможност за огъване на детайли с дебелина до 6.0 мм. Всички машини се използват в индустрията за производство на всякакъв вид детайли от листова стомана.

С високотехнологичните продукти на компанията се постига високо качество и ефективност, човешкият фактор се минимизира, работният процес се оптимизира.

Проксис ще представи своите продукти в зала 3, щанд C6.