Линейните направляващи THK и защитните покрития Hennlich

През тази година сред многобройните предложения на компания Hennlich ще бъдат линейните направляващи THK и защитните покрития.

Линейните направляващи THK се основават на търкалящото движение с помощта на сачми. Това позволява високо прецизни енергийно ефективни движения с голяма устойчивост и висока скорост и гарантира дълъг експлоатационен живот на Вашите машини. Покритията за направляващи предпазват от проникване на стружки, прах и течности. Машините работят дългосрочно с ненамалена прецизност, имат нужда от по-малко резервни части и по-рядко спират работата си.

Линейните направляващи THK са подходящи за приложение в металообработващи машини с висока точност, сложни позициониращи механизми и други. Те са прецизни, дълготрайни и надеждни механизми за линейно движение с патентована технология Caged Ball®, която осигурява около 2/3 намаляване на задвижващия момент в сравнение с конвенционалните модели. Компанията предлага възможност и за рязане на направляващи релси по размер на клиента.

Сигурни и защитени

Защитните покрития на Hennlich предпазват сачмено-винтови двойки, линейни направляващи, валове, оси и прътове от прах, влага, метални стружки, пръски от заваряване, искри от рязане, по-високи температури и други. Защитните покрития и маншони Hennlich са дълготрайни и надеждни - от текстил, полимер, метал, както и специални материали за работа в контакт с хранителни продукти. Предлагат се в стандартизирани форми и размери или по поръчка на клиента.

Продуктите на компанията ще откриете в зала 2, щанд С2.