Спояващите станции и аксесоарите на 3В Електроника

3В Електроника ще представи спояващите технологии на Thermaltronics. Това са професионални станции за спояване на принципа на Кюри (Curie Heat Technology), човки, станции за ремонт на електронна апаратура, станции с горещ въздух, машини за автоматично запояване. Процесът на отделяне на топлина е непосредствено на върха на човката, като се гарантира точност на температурата в диапазон ±1.1°C.

Продуктите на Thermaltronics се използват в процесите за спояване, разпояване и ремонт на платки. Сред предимствата на устройствата са бързата подмяна на човката в горещо състояние, подходящи са за оловни и безоловни технологии и всички са ЕSD. Освен това, технологиите, които се използват осигуряват по-дълъг живот на човките, които се предлагат в широка гама. Основно предимство е, че са съвместими с конкурентни спояващи станции, работещи на същия принцип.

Различните човки на станциите от Thermaltronics притежават индивидуален цветен код за лесна температурна идентификация. Освен това всички човки имат собствен сериен номер (в случай, че е необходима пълна проследимост на процесите и доказване на това при одити).

Предложенията от 3В Електроника ще откриете в зала 3, щанд С8.