Кабеловодещи вериги и гъвкави кабели от Hennlich

Компания Hennlich ще представи кабеловодещите вериги e-chains® на igus®. Те направляват и защитават от механични увреждания гъвкавите кабели и маркучи, които снабдяват подвижните възли и части на машините с различни типове медии (захранване, комуникация, пневматика и хидравлика).

Кабелите chainflex® на igus® са специално разработени за подвижни приложения в кабеловодещи вериги. „Всеки закупен кабел има 36 месеца гаранция при спазени минимални технически изисквания на експлоатация“, съобщават от компанията.

Кабеловодещите вериги e-chains® на igus® намират широко приложение в областта на машиностроенето и индустриалната автоматизация. Заедно с кабелите chainflex® те осигуряват снабдяването на подвижните части на машините с енергия, данни и сигнали. Кабеловодещите вериги e-chains® на igus® намаляват натоварването и износването на кабелите и маркучите, предотвратяват заплитането и подобряват безопасността, като същевременно спестяват пространство.

Специалните гъвкави кабели chainflex® на igus® са изпитани, изпробвани и тествани за многократни цикли и значително намаляват непланираните прекъсвания на работния процес и удължават експлоатационния живот на системата.

Продуктите които компанията предлага, ще откриете в зала 2, щанд С2.