Логистични решения от ВЕНИ И КО

Компания ВЕНИ И КО ще покаже многообразие от логистични решения на изложение MachTech&InnoTech. Сред тях ще бъдат ръчноводим електрокар високоповдигач, високоповдигащa количкa с електрохидравличен подем и транспалетна количка.

Ръчноводимият електрокар високоповдигач, придобил популярност като Стакер, има съществен принос в осигуряването на бизнеса с рентабилни интралогистични решения за обработката на палетизирани товари, високоманеврен, лесен за управление и поддръжка. Високоповдигащaта количкa с електрохидравличен подем, ръчен Стакер, е с електрохидравличен подем за експлоатация при лек режим на обработка на палетизирани по твърд, равен и сух терен. Транспалетната количка, която компанията предлага, е предназначена за стандартно или нестандартно изпълнение за ежедневна употреба с най-разнообразни приложения в нормални и агресивни условия, за лесно преместване на товари.

ВЕНИ И КО предлага многообразие от складови високопроизводителни, рентабилни машини и колички със запазена марка VENI. Те са предназначени за обработката на палетизирани товари и са предпочитани за работа в закрити помещения – складове, цехове, логистични бази и др.

Сред предимствата на продуктите са тяхната висока маневреност и ергономичност. Лесни са за управление и са правилно решение за обработка на товари върху проходни палети при преместване на къси и средни транспортни разстояния, заскладяване и изземване от ниски и средни стелажни коти, с тесни междустелажни коридори както и при блоково складиране на палетизирани товари. Диагностиката им се извършва бързо, а употребата им води до ниски експлоатационни разходи.

Продуктите, които ВЕНИ И КО предлага, ще откриете в зала 4, щанд D11.