Лазерно рязане от последно поколение показва ISL PHOTONICS JSC

Машината за лазерно рязане на листов материал от метал с размери 1250х2500mm OPTIMUS 1500 ще бъде акцент в програмата на компания ISL PHOTONICS JSC по време на тазгодишното ѝ участие в MachTech&InnoTech.

Компактната лазерна машина OPTIMUS 1500 e с габаритни размери 3550x2300x2100мм и е окомплектована с лазерен източник IPG, режеща глава Precitec и CNC Mitsubishi с телескопично отваряща се врата за улеснен достъп. Снабдена е с патенованата система ACRUPS 2® за редуциране на енергията от лазерния източник след рязане и  улеснено отделяне на остатъчните частици.

Продуктът разполага и със система за безопасност – светлинна бариера, изтегляща се работна маса за лесно товарене и разтоварване на материала, оптимизирана филтърна система с по-голяма площ и автоматично почистване на филтриращите елементи, CAD/CAM софтуеър LANTEK.

OPTIMUS 1500 се отличава с високата се ефективност, надежност и качество на среза, ниска консумация на енергия и минимални разходи за сервиз и поддръжка. Всичко това я прави подходяща за използване в сферите на производството на метални изделия и мебелната промишленост. Прецизно рязане, превъзходно качество на рязане, висока скорост, ниска консумация на газ и ниски разходи за сервиз и поддръжка.

Продуктите на ISL PHOTONICS JSC ще откриете в зала 2, щанд С8.