FANUC представя обработващия център ROBODRILL α-D21MiA5

ROBODRILL на FANUC е универсален компактен обработващ център, гарантиращ високо качество и прецизност при ниски почасови разходи за труд. От прототипи до цели производствени серии, машината предлага невероятна производителност и експлоатационна гъвкавост при широк обхват от приложения – както и възможно най-кратък производствен цикъл при повечето обработващи операции.

Надеждност на FANUC в съчетание с лесните процедури за превантивна поддръжка намаляват времето за непредвидени престои и осигуряват висока възвръщаемост на инвестициите, благодарение на изключително дългата продължителност на живота на машините.

Продуктът може да се използва в автомобилната индустрия, при създаването на часовници и електротехника, в медицинската промишленост и за изработването на инструменти.

Чрез високата си скорост на работа, ROBODRILL осигурява и многобройни предимства за клиента, сред които са високо качество и прецизност, точен контрол на сервомотора, здрав силно динамичен шпиндел BT30, оптимален контрол на положително и отрицателно ускорение и лесно управление.

Продуктите на компания FANUC ще откриете в зала 4, щанд C3.