Многообразие от заваръчни технологии представя PROFIWELD

Фирма PROFIWELD предлага цялостни решения в областта на ръчно – електродъговото заваряване, WIG, MIG/MAG, плазменото, автоматизираното и роботизираното заваряване. Като представител на Fronius – Австрия, тя предлага многообразие от продукти в сферата на заваръчните технологии.

По време на MachTech&InnoTech 2018 компанията ще покаже възможностите на инверторните заваръчни апарати за ръчно електродъгово заваряване – серия TransPocket. И устройствата за WIG/TIG заваряване – серии TransTig  и MagicWave.

Посетителите ще се запознаят и с инверторните MIG/MAG заваръчни апарати – серия TransSteel, както и с иновативния MIG/MAG заваръчен апарат модел TPS I. Машината предоставя богатство от възможности в областта на заваряването и намира приложение при роботизираното заваряване.

Продуктите, които PROFIWELD предлага висока енергийна ефективност и висока производителност. Използват се в промишлеността и секторите машиностроене,  металообработване, енергоремонтна дейност, авторемонтна дейност, строителство, атомната енергетика, химическата, фармацевтичната, хранително – вкусовата промишленост. Използването

Продуктите на PROFIWELD ще откриете в зала 2, щанд D9.