ALFABOT

Bulgaria 4500 Panagyurishte, Petko Machev str., bl.13 ap.4
4
A 4

„Алфабот“ ООД е  основана през 2018г. и е специализирана в индустриалното компютърно зрение (Computer Vision), дистрибуция и интеграция на колаборативни роботи. Изпълняваме проектиране и внедряване на визуални решения и колаборативни роботи във всички видове производства. Нашите решения покриват високите изисквания на новия производствен модел Индустрия 5.0

Компанията предлага собствено визуално студио за компютърно и индустриално зрение „ABVision”. Софтуерът разполага с богат набор от инструменти за обработка на визуалната среда - конвенционални инструменти, математически модели, невронни мрежи и AI технология. Това позволява достъпно и лесно да се въведе алгоритъм за задълбочен анализ, за да се получат необходимите резултати за Вашия производствения процес. Разработваме индивидуални решения, комуникация с произволен хардуер, обмен с друг софтуер, база данни и др.

Решения за: разпознаване на обект, геометрия, позиция, офсет, калибрация, валидиране на операции, контрол на качеството, работа с бързи процеси и др.

Фирмата е дистрибутор на индустриални колаборативни роботи.

Предлагаме гама 5, 6 и седем раменни роботи с полезен товар до 5кг. и точност на позициониране 0.02 mm. Осигуряваме доставка, монтаж, инсталиране, въвеждане в експлоатация, програмиране, обучение и поддръжка. Гаранционна и извънгаранционна поддръжка. Гарантирано конкурентни цени.

Решения за: сортиране, асемблиране, палетизиране, pick and place и др.

Мисия

Със своите високотехнологични решения, да предлагаме на своите клиенти и бизнес партньори продукти без аналог. Заедно да изградим доверие, удовлетвореност и устойчивост в бъдещето.

 Визия

Да бъдем водеща компания за индустриално компютърно зрение  (Computer Vision) в България.

 

Контакти

+359 898 539 023
sale@alfabot.eu
www.alfabot.eu

Features