3D HYBRIDS

Bulgaria 8800 Sliven, Southern Industrial zone, 36 Stefan Karadja Str.
2
D 9

НИЕ от "3D ХИБРИДИ" предоставяме услуги за 3D печат на полимерни компоненти чрез SLS технолигия за принтиране, обслужващи дизайнери, инженери и производители.

Фокусирайки се върху производството на полимерни компоненти, ние предоставяме на нашите клиенти отлично качество чрез най-добрата технология “SLS”  за полимерен 3д принт. Поръчките се подават през нашата онлайн платформа и се произвеждат в  базираният ни в Сливен център за 3D принт.

Поддържаме строги стандарти за създаване както на индивидуализиран дизайн, така и на индустриални количества, като постоянно доставяме в срок. Нашата услуга дава възможност на клиентите ни да ускорят пускането на своите продукти на пазара, предизвиквайки конвенционалните производствени подходи. Нашата обширна клиентска база обхваща различни индустрии, включително инженерство, автомобилостроене, продуктов дизайн, архитектура, изкуство, филми и други.

Нашият съвет е ясен. 3D принтирането е като всеки инструмент в предприятието – може да бъде много ефективен за специфични приложения или да бъде универсален лек след компетентно решение.

Нашият опит помага. Компетентни сме както в проектирането, така и в производството. Дизайнерският ни опит е в помощ за по-добри резултати защото ние експлоатираме нашите машини и имаме поглед върху резултатите.

Ние изучавме и подобряваме. Ние се ангажираме с непрекъснато обучение и в резултат на това подобряваме услугите си ежедневно. Ние сме отворени за непрекъснато изучаване на прилагане на нови методи и техники, бърза адаптация и напредък с доказани методи.

Контакти

+359 883 549365
info@3dhybs.com
www.3dhybs.com

Features