SIMLOGIC

Bulgaria 1592 Sofia,33 Prof.Tzvetan Lazarov Bld, floor 3, office 8
4
A 6

“СИМЛОДЖИК” ЕООД е създадена през 1996 г. като оторизиран сервиз на концерна SIEMENS AG/A&D (automation and drive) – Германия за гаранционно и извън гаранционно обслужване на системите SIMATIC S5/S7 на територията на България.

“СИМЛОДЖИК” ЕООД има богат опит при проектирането и изработката на инженерингови задачи с висока степен на автоматизация. Проектите се изпълняват на база промишлени програмируеми контролери, PC базирани контролери и DCS системи от най-висок клас. След процеса на внедряване се осигурява гаранционна и извън гаранционна поддръжка на място при клиента. Разполага със силен екип осигуряващ цялостното реализиране на проектите, собствен цех за производство на ел.табла, собствен транспорт за доставка на необходимото оборудване.

От началото на 2004 г. в “Симлоджик” ЕООД се обособи направление занимаващо се с асeмблиране на електронни изделия. Производството се организира и изпълнява от високо квалифициран технически екип с над 10-годишен опит в областта. Производството се извършва в съответствие с международния стандарт IPC-610C. Основните дейности предлагани при асeмблирането на електронни изделия са повърхностен и конвенционален монтаж на печатни платки, както и извършване на смесен монтаж. Фирмата предлага комплексно обслужване - проектиране, поръчка, доставка асeмблиране и тест на платките.

В стремежа си да предоставяме качествени и надеждни продукти на нашите клиенти внедрихме система за управление на качеството ISO 9001:2008

Включени сме в програма на Siemens - Solution Partner.

Контакти

+359 2 4911 897, 4911 898
+359 2 4911 896
office@simlogic.bg
http://www.simlogic.bg

Features