SIAD BULGARIA

Bulgaria 1528 Sofia, 4 Amsterdam str.
2
D 7

Групата СИАД е една от най-значимите италиански компании в химическата индустрия,  представена с офиси и производствени мощности в Европа и целия свят, развиваща своята дейност в областта на индустриалните газове, свързаните с това технологии и инсталации, както и в сферата на здравеопазването, течен пропан-бутан, природен газ и т.н.

СИАД БЪЛГАРИЯ е представител на Групата СИАД на българския пазар на индустриални газове, предлагайки широка гама от продукти и услуги,  които удовлетворяват високите изисквания на своите  клиенти от различни сектори на индустрията.

Кислород, азот, аргон, въглероден диоксид, водород и много други: независимо дали са получени чрез разделяне на въздуха или като отпадни продукти от различни производствени процеси, газовете са един от основните елементи на техническия прогрес в наше време. Газовете се използват във всички индустриални, производствени процеси на хранително-вкусовата промишленост, автомобилостроене, химия, металургия, обработка на метали, околна среда и медицина.

В областта на механичната обработка, СИАД предлага партньорство за доставка на газове за рязане и заваряване, оборудване, както и специализирано проектиране на автоматични и заваръчни инсталации за своите клиенти.

Над деветдесет годишният опит, натрупан в сектора превърна дивизията по обработка на метали на Групата СИАД в референтна точка за всички експерти. Придобитите през годините знания са на разположение на клиентите чрез обширната ни международна мрежа, осигурявайки динамични синергии, които водят до изключителни резултати.

СИАД предоставя услуги и техническа помощ при избора на най-подходящите за клиента процеси на рязане и заваряване, които не само ще бъдат най-разумни по отношение на разходите, но и ще осигурят оптималната работна среда, изпълнение и качество, съобразено с нуждите на клиента.

Чрез постоянните си инвестиции в иновации и научни изследвания, СИАД осигурява авангардни, гъвкави и високо-технологични решения, които носят същевременно икономически предимства за клиентите.

Контакти

+359(2) 9785636
+359 (2) 9789787
siad@siad.bg
www.siad.bg

Features