SEZAR TRADE

Bulgaria Stara Zagora, 3, Pruzhinna Str.
1
A 16

Сезар Трейд предлага продукти и решения за промишления сектор в България. Като партньор наHowden Group ниедоставяме оборудване на съвременно техническо ниво, с висока производителност, ефективност и конкурентна цена.

Howden Group е международна компания с многогодишна история, лидер в производството на системи за пренос на газ и въздух. Създадена през 1854 г. от James Howden в момента разполага с офиси и производствени бази в 29 страни по света. Днес Howden са част от Американското дружество KPS Capital Partner.

Мисията на партньорството ни с Howden Group е да се достигне до повече клиенти, които имат нужда от индивидуално отношение и специално решение за тяхната дейност. Продуктовото портфолио на Howden предлага турбини, газодувки, компресори, вентилатори и регенеративни топлообменницис различни размери и мощности, които са подходящи за всички индустриални приложения.

Проектирането, инженерингът и производството на избраните продукти се извършват от висококвалифициран персонал. Инженерните продукти, производствените бази и установките за изпитания са на най-високо техническо ниво. Доставените продукти отговарят на всички изисквания на клиентите и на съответните условия на работната среда. Дългогодишният опит на Howden гарантира не само пригодността на доставения продукт, но осигурява по-дълъг живот за експлоатация, ниско ниво на поддръжка и намалени работни разходи.

Ангажиментите на Сезар Трейд съвместно с Howden продължават и след доставката на изброените продукти. Към услугите по монтаж и пуск в експлоатация, Сезар Трейд  осигурява и следпродажбено обслужване, състоящо се в доставка на резервни части, периодични обслужвания и подобрения.

Контакти

+359 42 646888
+359 42 626888
office@sezartrade.bg
www.sezartrade.bg

Features