RAPID PROGRESS

Bulgaria 2700 Blagoevgrad, 4 blvd. Dimitar Solunski
2
C 11

РАПИД ПРОГРЕС ЕООД предлага и имплементира индустриални софтуерни решения от водещи разработчици на територията на Европейски съюз, в следните области: CAD, CAM, CAE, PDM и CNC комуникации. РАПИД ПРОГРЕС ЕООД е оторизиран риселър на Dassault Systèmes SolidWorks (CAD, CAE, PDM) за България и Македония, оторизиран риселър на DP Technology (CAM/Esprit), CIMCO Integration (CNC комуникации), оторизиран риселър на 3D Systems и 3DConnexion.

Нашата мисия е да предоставим и имплементираме най-добрите софтуерни решения в областите ни на дейност, плюс обучение и поддръжка. Ние сме напълно фокусирани върху подобряване на нашите умения в 3D моделиране, техническо чертане, 3D асемблиране, анализ, симулация, CNC програмиране и верификация, за да бъдем на върха на вълната с най-добрите проектантски и производствени технологии. Ние ще инвестираме време и знания, за да разберем проекта/проектите ви, и ще приспособим нашата подкрепа, за да отговаря на вашите технологични и производствени нужди. Това е тази характерна черта на екипа ни, която прави РАПИД ПРОГРЕС ЕООД специален и доверен партньор. Винаги, когато имате нужда от подкрепа, можете да разчитате на нашият екип от сертифицирани специалисти.
Основна цел на РАПИД ПРОГРЕС е да търси, подкрепя и развива най-добрите решения на разположение, които да добавят стойност за нашите клиенти.

Контакти

+359 899 691 234
info@rapidprogress.eu
http://www.rapidprogress.eu

Features