BYSTRONIC LASER

Romania Poienelor nr. 5 Brasov
3
C 3

Bystronic е световен лидер в доставката на висококачествени решения за обработка на листова стомана. Акцентът е върху автоматизацията на целия процес на рязане и огъване. Портфолиото на Bystronic включва системи за лазерно рязане, абканти и свързаната с тях автоматизация и софтуерни решения. Цялостните услуги оформят портфолиото.

Седалището на компанията се намира в Niederönz (Швейцария). Компанията разполага и с центрове  за разработка и производство в Германия (Гота), в Италия (Кацаго Сан Мартино и Сан Джулиано Миланезе) и в Китай (Тиендзин и Шенжен). Bystronic активно се представя от своите дъщерни дружества за продажба и сервиз в повече от 30 държави и има търговски агенти в много други страни.

Изживейте иновативния свят на Bystronic. Тук сме, за да ви кажем за това, което правим най-добре: обработката на листова стомана.

Лазерно рязане: Лазерното рязане никога не е било толкова динамично. Увеличете продукцията на своите детайли с бързи машинни системи и интелигентни решения за автоматизация.

Огъване: Настройка, включване и огъване. Защото не искате да губите време или енергия.

Автоматизация за машини за лазерно рязане: Решенията за автоматизация оптимизират потока на материала, подобряват използването на машината и увеличават надеждността на работата и процесите. Системите  са модулни, така че степента на автоматизация може да бъде подобрена на по-късен етап. Решенията варират от обикновени операции до напълно автоматична работа.

Автоматично огъване: Автоматичните решения за огъване ускоряват работните процеси, повишават качеството на производство и използват максималния потенциал на интегрираните системи за огъване. В зависимост от изискванията, решенията за автоматизация от Bystronic подпомагат процесите на огъване благодарение на напълно автоматичното изпълнение на програми за огъване, интелигентно боравене с материали и автоматизирана смяна на инструменти.

Обработка на тръби: Обработката на тръби и профили намира много приложения  -  автомобилната индустрия, производството на мебели, архитектурата, нефтохимическата промишленост или производството на  превозни средства. В много индустрии лазерната обработка на тръби и профили предлага почти неограничен спектър на производство на компоненти и уникални възможности за дизайн.

С диаметри вариращи от 12 до 610 милиметра и дължина на тръбите и профилите до 14 метра, нашите системни решения предлагат най-големи възможности за гъвкаво производство на малки и големи серии.

Софтуер: В съвременната иновативна среда за обработка на листови стомани, софтуерните решения разкриват уникални конкурентни предимства. Отвъд процеса на рязане, огъване и автоматизация, високопроизводителният софтуер от Bystronic поддържа и обработва целия информационен поток. С BySoft 7 и Plant Manager, Bystronic предлага решения, които улесняват дигитално свързаната производствена среда, като  насочват потребителите от входящата поръчка до готовия детайл, в бърз и ефективен работен процес.

Услуги + Поддръжка: Направете правилния избор за производственото решение, което отговаря на вашите изисквания днес и в бъдеще. Нашите специалисти ще се радват да ви предоставят съвети за разнообразното портфолио на Bystronic. Изработвайте своите части бързо, безпроблемно и икономически ефективно. Нашите иновативни услуги ви осигуряват необходимата подкрепа.

Обновени машини: Много често нашите клиенти се нуждаят от висококачествена система за лазерно рязане, но разполагат с ограничен бюджет. Bystronic има решението: Заводски възстановената машина е отличното решение и осигурява надеждността на професионално извършената цялостна реновация.

Контакти

+40 268 322140
+40 268 322143
Ioana.stoica@bystronic.com
www.bystronic.ro

Features