IOW BULGARIA

Bulgaria
2
A 14

IOW Bulgaria е част от Axel Johnson International - частна индустриална група, която придобива и развива компании в стратегически нишoви пазари - предимно технически компоненти и индустриални решения за промишлеността.

Групата е активен и дългосрочен собственик, чиято мисия е да стимулира развитието и растежа на бизнеса. Тя изгражда и развива групи от компании с общи стратегически цели, стимулиращи съвместни инициативи и споделяне на знания. Axel Johnson International има четири бизнес групи: решения за обработка на флуиди, индустриални решения, решения за повдигане и транспортни решения.

Axel Johnson International има предприемаческа култура, където децентрализираното и ангажирано лидерство дава възможност за бързо вземане на решения. Групата има четири области на фокус: цифровизация, обслужване, устойчивост и развитие на хората.

Axel Johnson International е със седалище в Стокхолм, Швеция. Групата обхваща повече от 110 компании, в 27 страни. Годишните продажби възлизат на 960 милиона евро.

www.axinter.com

IOW Bulgaria е оторизиран сервизен и продуктов център на DANA SPICER OFF-HIGHWAY, предлагаме широка гама от компоненти за първоначално вграждане, гаранционно и извънгаранционно обслужване, богата складова наличност и собствени продуктови брандове.

Осигуряваме различни конфигурации и персонализирани решения, съобразени със специфичните нужди и работни условия. Сред новостите в продуктовият ни асортимент, ще откриете 50 нови вида хидравлични филтри за 13600 модела селскостопански и строителни машини # Caterpillar, CASE, John Deere, New Holland, Komatsu, TEREX и др.

Контакти

+359 2 9928443; +359 2 9928261
www.iow.pl/bg.html

Features