HENNLICH BULGARIA

Bulgaria
2
C 2

Хенлих България – един доставчик, много решения

Хенлих България е инженерно-търговска фирма, част от международната Hennlich Group, която се състои от идентични по дейност и продукти компании с офиси в 22 европейски държави.

Хенлих България предлага широк набор от индустриални решения за българските производства, разпределени в 5 отдела: Хидротех, Линтех, Цематех, Мерес, Уплътнители и Пружини. В продуктовото портфолио на фирмата можете да откриете кабеловодещи вериги, линейни лагери, филтриращи системи за производствени помещения, помпи, компенсатори, дюзи, контрол на запрашаването, дозиращи съоръжения, бързи връзки, смазочна техника, нагреватели, пружини, уплътнители и др.

Хенлих България е официален представител на повече от 50 международни марки производители, сред които igus, Lechler, SKF, THK, Sera, GHM. Всички продукти, които предлага фирмата, са сертифицирани и отговарят на европейските стандарти.

Визия

Хенлих България се стреми да допринесе за успешното внедряване на иновативни индустриални продукти и решения в България, като едновременно спомага за обмена на технологичен ноу-хау между инженери, което води до по-добра продуктивност и конкурентоспособност на българските производители в страната и чужбина. 

Мисия

Като част от международната Hennlich Group с клонове в 22 държави, Хенлих България осъществява връзката между българските производства и международни производители на качествени продукти и иновативни индустриални решения.

Ние не просто доставяме продукти, а проектираме, внедряваме, оптимизираме и поддържаме индустриални решения, които имат силата да подобряват качеството, скоростта и капацитета в производствената дейност на нашите клиенти.

 

По време на MachTech&InnoTech Expo 2019 Хенлих България ще представи презентация на тема:

“От инженери за инженери: Пречистване на въздуха с AR FILTRAZIONI или история за производствата, в които дишаш свободно.“

Кога: 16.04.2019 (вторник), 10:40 - 11:10 ч.

Къде: Семинарна зала в Зала 1, Интер Експо Център, София

Форма за регистрация: http://bit.ly/hennlichmachtechpresentation

Имейл и телефон за връзка: Марияна Чотова: mariyana.chotova@hennlich.bg; +359 886 596 948.

Хенлих България Ви кани на презентация на тема “От инженери за инженери: Пречистване на въздуха с AR FILTRAZIONI или история за производствата, в които дишаш свободно.“, която ще се проведе по време на панаира MachTech&InnoTech Expo 2019.

Презентацията е подходяща за производствени мениджъри, процесни инженери, инженери поддръжка, инженери екология и конструктори/проектанти на машини.

По време и след презентацията ще имате възможност да научите повече за италианските системи AR FILTRAZIONI и как те Ви помагат да поддържате чиста и здравословна работната среда във Вашето производство като намаляват вредните емисии до 99%. Освен това ще ви покажем примери от заводи, в които системите вече работят. И не на последно място, ще отговорим на всички Ваши въпроси относно това как можете да получите персонализирано решение за конкретните предизвикателства във Вашето производство.

Лектор на презентацията ще бъде инж. Христо Биндев – продуктов мениджър в отдел Линтех на Хенлих България. Завършил е Технически университет София, филиал Пловдив. Специалността му е машиностроителна техника и технологии, направлението - материалознание и технология на материалите. Родом е Златоград и през последните 10 години живее, учи и работи в Пловдив. Във фирмата отговаря за всички видове лагерувания и по-специално линейните задвижвания, но и съпътстващите процеси като пренос и предпазване от стружки, маслена мъгла и други замърсявания. По-големи актуални проекти разработваме в Магна Пауъртрейн, Кяшиф, Серта, Бъдещност. В тези предприятия се опитваме да помогнем в каузата им за опазване здравето на работника и околната среда.

Заповядайте на щанда на Хенлих България, Зала 2, Щанд C2, за да обмените информация и контакти с нашите продставители, както и на нашата презентация. Гарантираме Ви, че тези две срещи ще бъдат едни от най-полезните Ви по време на изложението.

Повече информация за съдържанието на презентацията и слайдовете от нея ще получите по имейл в първата седмица на април, но само след регистрация.

Чистата и здравословна работна среда прави служителите щастиви, а производството по-ефективно!

 Готови ли сте да работите на чисто? Ние от Хенлих България и нашите филтриращи системи Ви очакваме.

 *Присъствието по време на презентацията е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО, но местата са ограничени. Заявете своето място предварително, като попълните кратката форма за регистрация: http://bit.ly/hennlichmachtechpresentation, изпратите имейл на mariyana.chotova@hennlich.bg или се обадите на телефон +359 886 596 948.

Контакти

+359 32 511 327
+359 32 621 929
office@hennlich.bg
www.hennlich.bg

Features