CERATIZIT

5301 Gabrovo, 57, Stoletov Blvd.
1
A 12; B 6

ЦЕРАТИЦИТ – със страст и пионерски дух към твърдите сплави

Повече от  95 години  ЦЕРАТИЦИТ е пионер в разработването на изключителни твърдосплавни продукти, използвани за режещи инструменти и защита от износване.

Частнатата фирма със седалище в Мамер, Люксембург, разработва и произвежда прецизни специални режещи инструменти, сменяеми режещи пластини и  пръти от твърдосплавни материали,  както и трудно износващи се части. Ние сме лидери в пазара в няколко области на приложението на трудно износващи се части  и успешно разработваме нови видове твърди сплави, цермет и марки керамика , които се използват примерно за обработката на дърво и камък.

 С над 9000 работници и служители  в 34 производствени фирми  и  мрежа за продажби от над  70 представителства, Групата е глобален играч в твърдосплавния бранш. Нашата международна мрежа включва също и дъщерните фирми КОМЕТ, WNT и BECKER Diamantwerkzeuge, както и съвместното предприятие CB-CERATIZIT. Като лидер в технологията на обработката на материали, ние  непрекъснато инвестираме в изследвания и разработки и притежаваме над 1000 патента. Нашите иновативни твърдосплавни решения се използват в машиностроенето и конструирането на инструменти, в автомобилната промишленост, самолетостроенето, нефтодобивната промишленост,  както и в медицинския сектор.

Ние сме активни на пазара посредством седем марки по сфера на компетентност :  Решения в областта на твърдите сплави от ЦЕРАТИЦИТ, Решения за производителите  на инструменти от ЦЕРАТИЦИТ, Решения за инструменти от ЦЕРАТИЦИТ  както и Решения за обработка чрез рязане от CERATIZIT, KOMET, WNT и KLENK.

Контакти

+359 66 812206
+359 66 801609
info.bulgaria@ceratizit.com
www.ceratizit.com

Features